IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies). Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

PRIN UTILIZAREA SITE-URILOR SMART ID SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI DE UTILIZARE IN TOTALITATE

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni de utilizare, va rugam sa nu accesati site-urile companiei.

Bine ati venit pe site-urile companiei Smart ID Dynamics S.A. (denumita in continuare SMART ID DYNAMICS S.A.).Prin utilizarea acestor site-uri aveti posibilitate sa accesati o multitudine de informatii si continut de specialitate. Aceste site-uri include, pe langa oferta de solutii, aplicatii, hardware, servicii si date, mesaje, texte, imagini, fotografii, fisiere video, audio, grafice, precum si documente precum comunicate de presa, “white papers” si specificatii tehnice ale produselor pe care compania le comercializeaza. Aveti acces la forumuri, grupuri de discutii, bloguri, wikis, si alte servicii pe care le puteti da jos de pe site, le puteti trimite prietenilor, le puteti publica. Aceste materiale reprezinta continutul existent in acest moment pe site-urile companiei. Site-urile si tot ceea ce cuprind acestea, incluzind fara limitare toate textele si imaginile, “continutul”, reprezinta proprietatea SMART ID DYNAMICS cu toate drepturile rezervate, cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat.

Orice persoana care acceseaza aceste site-uri va trebui sa citeasca acesti Termeni de utilizare prezentati in continuare, inainte de accesarea site-urilor, si va trebui sa-i accepte fara alte limitari sau rezerve. SC SMART ID DYNAMICS S.A. isi rezerva dreptul de a modifica unilateral continutul, forma de prezentare si/sau structura site-urilor,  precum si de a schimba, de a revizui, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime si acesti Termeni de utilizare, fara a va notifica in prealabil.

Termenii de utilizare revizuiti vor intra in vigoare in momentul postarii lor pe site-uri, fiind considerati a fi acceptati de utilizator dacă acesta continuă să folosească site-urile.


1.         Generalitati
Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare despre produsele, serviciile si solutiile oferite de SMART ID DYNAMICS clientilor.

2.         Termeni care pot fi aplicati unui anumit tip de continut din paginile site-urilor
Anumite pagini din site-uri sau un anumit continut din site-uri pot contine reguli, recomandari, acorduri de licenta, acordul use-rilor sau alti temeni de utilizare care se aplica din momentul accesarii sau folosirii acestor pagini ale site-urilor.
 
3.         Drepturi de autor

continutul site-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Intregul continut al acestor site-uri (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea SMART ID DYNAMICS si este aparat de legea romana si internationala pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus,  in scopul  reproducerii, distribuirii, comercializarii, închirierii, copierii, modificarii, afișarii, transmiterii, publicarii, sau crearii unor materiale derivate folosind conținutul și forma site-urilor, fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept, se pedepseste conform prevederilor legale in vigoare. Pentru informatii referitoare la incalcarea drepturilor de autor pe site-ul www.idmag.ro puteti lua legatura cu Elena.GHINEA @ idmag.ro.

4.         Conditii, Garantii si Limitari
Informatiile de pe aceste site-uri sunt furnizate de catre SMART ID DYNAMICS ca atare si in masura in care sunt disponibile. SMART ID DYNAMICS nu face declaratii sau garantii de niciun fel, exprese sau implicite, cu privire la functionarea acestor  site-uri sau cu privire la informatiile, continutul, materialele, produsele sau serviciile cuprinse in aceste site-uri si nu va putea fi ținut raspunzător pentru niciun fel de daune suferite de utilizatori provenind din disfuncționalități ale site-urilor.

SMART ID DYNAMICS nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-urile nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nedeterminata din orice motive tehnice sau comerciale. SMART ID DYNAMICS nu ofera nici o garantie in ceea ce priveste conditiile de comunicatii ale Utilizatorilor, inclusiv starea de functionare a computerului personal. SMART ID DYNAMICS nu face nici o referire pe aceste site-uri la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorilor si aceste site-uri. SMART ID DYNAMICS isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta aceste site-uri fara o notificare prealabila adresata utilizatorilor. In deplina masura permisa de lege, SMART ID DYNAMICS este exonerata de toate garantiile, exprese sau implicite, incluzand (dar nelimitandu-se la) garantiile comerciale sau garantiile ce se pot aplica in anumite circumstante pentru un anumit scop. SMART ID DYNAMICS nu garanteaza ca site-urile, serverele sale, sau e-mail-urile trimise de catre aceasta nu contin virusi sau alte componente daunatoare.

SMART ID DYNAMICS si furnizorii sai nu isi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii rezultate din intarzieri, comenzi neonorate sau care nu ajung la destinatar, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul SMART ID DYNAMICS, al furnizorilor sai sau sunt cauzate de erori sau omisiuni din partea utilizatorilor.
Aceste site-uri vor fi accesate de buna voie, iar utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat  responsabilitatea pentru accesarea acestor site-uri.

5.         Informatii cu caracter personal
Informatiile furnizate de utilizatori catre SMART ID DYNAMICS prin intermediul site-ului www.idmag.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse - efectuarea comenzilor on-line sau depunere de Curriculum Vitae pentru cei interesati de o cariera in cadrul SMART ID DYNAMICS.

In conformitate cu legile in vigoare, SC SMART ID DYNAMICS nu furnizeaza datele dumneavoastra personale unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate fara acordul dumneavoastra.

Prin accesarea serviciilor de comenzi on-line sau transmiterea CV-urilor catre departamentul Resurse Umane din cadrul SC SMART ID DYNAMICS S.A, sunteti de acord în mod expres cu faptul ca SC SMART ID DYNAMICS S.A are dreptul sa proceseze datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra avand dreptul de a insera numele, prenumele, adresa, e-mailul, compania pentru care lucrati, telefonul si alte informatii furnizate de dumneavoastra intr-o baza de date computerizata cu urmatoarele scopuri:

-pentru utilizarea acestor date de catre SC SMART ID DYNAMICS S.A in scopul vanzarii si marketingului portofoliului de produse si servicii prezentate pe site-uri, incluzând procesarea comenzilor sau cererilor utilizatorilor, facturarea si recuperarea debitelor;
-pentru activitati specifice departamentului Resurse Umane;
-in scopul soluționarii cererilor și a reclamațiilor, prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor.
 

În cazul în care nu doriti ca SMART ID DYNAMICS sa proceseze datele cu caracter personal într-unul sau anumite scopuri dintre cele menționate mai sus, veti transmite o cerere întocmită în formă scrisă, datată şi semnată către S.C SMART ID DYNAMICS S.A. la sediul din Bucuresti, str. Siriului 36-40, sector 1, cod 014354.

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Număr infochiosk: 459081531816


6.         Securitate, Parole si mod de accesare a site-urilor
Sunteti de acord sa nu accesati si sa nu folositi site-urile SMART ID DYNAMICS intr-o maniera in care ar putea provoca daune, ar putea distruge sau desfiinta conturi, sisteme  sau retele apartinand SMART ID DYNAMICS. Sunteti de acord sa nu incercati sa accesati neautorizat conturi, sisteme sau retele apartinand SMART ID DYNAMICS. Sunteti de acord sa nu incercati sa obtineti acces neautorizat in orice parte a site-urilor SMART ID DYNAMICS, a conturilor, sistemelor sau retelelor companiei. Sunteti de acord sa nu influentati sau sa incercati sa influentati buna functionare a site-urilor, conturilor, sistemelor sau retelelor. Sunteti de acord sa nu folositi roboti, “spideri” sau orice alte mijloace automatizate pentru a accesa conturi, sisteme sau retele, fara a obtine in prealabil acordul companiei SMART ID DYNAMICS.

Accesul si folosirea  zonelor protejate de parole sau securizate ale site-urilor sunt premise doar persoanelor autorizate. Sunteti de acord sa nu furnizati parolele, informatii despre conturi sau despre accesul la site-urile SMART ID DYNAMICS. Sunteti responsabili de mentinerea confidentialitati parolelor si informatiilor despre conturi si sunteti responsabili de toate activitatile pe care le desfasurati in cadrul conturilor dvs protejate prin parola. Sunteti de acord sa anuntati imediat SMART ID DYNAMICS orice incercare de accesare neautorizata a site-urilor companiei, sau orice incercare de folosire neautorizata a parolelor si conturilor.

Orice includere de link-uri spre alte site-uri este facuta numai pentru ajutorul utilizatorilor si nu implica sprijinirea de catre SMART ID DYNAMICS a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri si nici vreo asociere cu operatorii lor. SMART ID DYNAMICS nu a revizuit nici unul din site-urile care sunt conectate (linked) cu site-urile sale si nu este responsabila de continutul nici unui site din afara site-urilor care fac obiectul acestor Termeni si Conditii. Utilizatorii acceseaza acele site-uri si le folosesc produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

7.         Folosirea informatiilor in scopuri care contravin Termenilor de utilizare
Sunteti de acord sa nu folositi site-urile si continutul furnizat de SMART ID DYNAMICS pentru scopuri care contravin prezentilor Termeni de utilizare.

Orice incercare de orice natura de modificare a informatiilor din site-urile SMART ID DYNAMICS, precum si realizarea de link-uri fara acordul scris prealabil din partea SMART ID DYNAMICS, da dreptul SMART ID DYNAMICS de a se adresa instantelor competente pentru sanctionarea acestor fapte. Nu este permisa utilizarea acestor site-uri intr-un mod care ar impiedica folosirea acestuia de catre alti utilizatori Internet, care ar putea conduce la punerea in pericol a functionarii acestor site-uri si/sau care afecteaza informatiile furnizate pe sau prin aceste site-uri sau a software-ului pe care se bazeaza.

8.         Despagubiri
Sunteti de acord sa despagubiti SMART ID DYNAMICS, directorii, angajatii, agentii de vanzari, personalul auxiliar pentru orice revendicare, obligatie, pierdere, distrugere, cheltuieli, inclusiv cheltuielile cu onorariile avocatilor, datorate in caz de folosire necorespunzatoare a continutului site-urilor SMART ID DYNAMICS, in caz de incalcare a termenilor de utilizare sau a recomandarilor, a regulilor suplimentare, a ghidurilor de folosire etc. comunicate in paginile specifice ale site-urilor companiei, sau in caz de incalcare a oricaror drepturi referitoare la terte parti.
 
9.         Limitarea raspunderii

In nici un caz SMART ID DYNAMICS nu va fi facuta responsabila pentru vreo dauna directa, indirecta, accidentala, speciala sau in consecinta, legata de, sau care decurge din aceste site-uri sau din orice utilizare a acestor site-uri ori de pe orice site sau resursa spre care este plasata o conexiune (link), la care se face referire ori care este accesata prin intermediul acestor site-uri, sau pentru utilizarea, descarcarea sau accesul la orice materiale, informatii, produse sau servicii, inclusiv, fara limitare, orice pierderi de profit, beneficii nerealizate, intreruperea afacerilor, pierderea programelor sau a altor date.

10.       Monitorizare
SC SMART ID DYNAMICS isi rezerva dreptul de a  monitoriza folosirea continutului de pe site–uri si modul in care sunt utilizate site-urile, precum si de a elimina sau a alege sa nu puna la dispozitie  un anumit tip de continut prin intermediul site-urilor pe care le detine.

11.       Limitarea accesului
SMART ID DYNAMICS poate oricand sa limiteze furnizarea  de continut sau sa opreasca accesul la site-urile companiei. SMART ID DYNAMICS va limita sau intrerupe accesul la continutul site-urilor in conditiile in care sunteti identificat ca fiind un utilizator care incalca frecvent reglementarile referitoare la copyright. Sunteti de accord ca SMART ID DYNAMICS nu poate fi facuta responsabila in fata dvs sau in fata unor terte parti pentru intreruperea sau limitarea accesului la continutul site-urilor companiei.

12.       Copyright/Marci Inregistrate
Smart ID Dynamics S.A. este marca inregistrata a companiei SmartID Dynamics S.A conform M2011 08013 din 6.12.2012. Idmag.ro este marca inregistrata pe numele Daniel Boangiu, administratorul firmei; suntem in curs de achizitie marca pe numele companiei SmartID Dynamics S.A.
Pentru informatii referitoare la folosirea marcilor SMART ID si IDMag va rugam sa luati legatura cu departamentul marketing.

In plus, site-urile pot prezenta alte marci inregistrate ale SMART ID DYNAMICS sau ale partenerilor de colaborare, incluzand si utilizatorii licentiati sau ale detinatorilor acestora care pot fi sau nu colaboratori ai SMART ID DYNAMICS.
Nimic din continutul site-urilor nu va putea fi interpretat ca acordand implicit, prin derogare sau in alt fel, orice licenta sau drept de a folosi oricare dintre marcile inregistrate prezentate pe site-uri fara aprobarea scrisa a SMART ID DYNAMICS sau a tertei parti care detine drepturile asupra marcii inregistrate prezentate pe site-uri. Utilizarea unei marci ce apare si este folosita pe aceste site-uri sau in oricare continut al acestor site-uri, in tot sau in parte, este strict interzisa, in afara exceptiilor prevazute in acesti Termeni si Conditii.

13.       Contact
Daca aveti intrebari referitoare la acesti Termeni de utilizare va rugam sa luati legatura cu departamentul marketing marketing@idmag.ro.

14.       Legea aplicabila
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare si orice disputa in legatura cu acestea va fi suspusa jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti din Bucuresti, Romania.
Aceste site-uri pot fi accesate de oriunde in Romania si de peste hotare. SMART ID DYNAMICS nu ofera nici o asigurare cu privire la conformitatea continutului acestor site-uri cu prevederile legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca utilizatorii acceseaza aceste site-uri din afara Romaniei, o fac pe riscul lor si sunt singurii responsabili de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi aceste site-uri.                                                                                                                                                             
 

 

Parteneri IDMagNewsletter
Lăsați-ne emailul dvs. pentru a vă ține la curent cu promoțiile noastre

Vezi pe hartă

Din 13 recenzii, 88% au apreciat IDMag Vezi toate recenziile
visa-mastercard-maestro GeoTrust Viziteaza magazinul Idmag.ro pe ShopMania
[http://www.price.ro%20-%20your%20shopping%20expert]www.price.ro - your shopping expert Membru Arilog www.softlead.ro
SMART B2B - Proiect Co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

Programul Operațional Sectorial “Creșterea Competitivității Economice” (POS CCE), AXA 3-332
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe co-finantate de UE va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.