IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies). Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Te ajutam sa tii pasul cu noile tehnologii
Ti-am spus deja ca ne face placere sa facem afaceri cu tine. Ce nu ti-am spus inca este ca am dezvoltat o platforma care sa te ajute sa iti conectezi afacerea la tehnologii de ultima generatie.

Oferte Buy-Back
Te ajutam sa iti inlocuiesti echipamentele mai vechi cu echipamente de ultima generatie. Urmareste ofertele noastre, incarca lista de echipamente ofertate pentru inlocuire si iti poti schimba echipamentele vechi cu unele noi. Acest program este furnizat de partenerii Idmag. Intra in cont si vezi Programele aflate in desfasurare in acest moment.

Vinde Produse Second Hand
Esti client IDmag? Te putem ajuta sa iti vinzi echipamentele second hand (cititoare coduri de bare, terminale sau imprimante etichete coduri de bare), aflate in stare buna de functionare, si sa le inlocuiesti cu echipamente noi. Intreaba un consultant sau intra in cont si incarca lista de echipamente pe care vrei sa le inlocuiesti.

Reciclare Echipamente
Pentru echipamentele aflate la sfarsitul ciclului de viata iti oferim posibilitatea sa le reciclezi prin intermediul site-ului nostru. Oferim discounturi pentru echipamentele noi, achizitionate prin intermediul site-ului nostru. Intreaba un consultant sau intra in cont pentru mai multe detalii.

 

Parteneri IDMagNewsletter
Lăsați-ne emailul dvs. pentru a vă ține la curent cu promoțiile noastre

Vezi pe hartă

Din 13 recenzii, 88% au apreciat IDMag Vezi toate recenziile
visa-mastercard-maestro GeoTrust Viziteaza magazinul Idmag.ro pe ShopMania
www.price.ro - your shopping expert Membru Arilog www.softlead.ro
SMART B2B - Proiect Co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

Programul Operațional Sectorial “Creșterea Competitivității Economice” (POS CCE), AXA 3-332
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe co-finantate de UE va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.