IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies). Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Infrastructura IT 
Infrastructura Wireless
Tehnologia wireless a devenit o necesitate in orice industrie, deoarece raspunde nevoii de a avea acces in timp real la informatii. Fie ca vorbim despre fabrici, depozite, spitale sau magazine, sistemele wireless sunt esentiale pentru a crește productivitatea și viteza de reactie, dar și pentru a facilita luarea deciziilor intr-un timp mai scurt. Indiferent daca un proiect necesita servicii de voce, video sau transmitere de date, o solutie wireless de mare viteza, sigura și de incredere, constituie un factor crucial in succesul unei companii. Cu ajutorul tehnologiilor wireless furnizate de SMART ID, angajatii sunt conectati intre ei și la bazele de date sau aplicatiile companiei putand astfel sa imbunatateasca serviciile furnizate, sa scada costurile și sa creasca veniturile.

Cumpara de pe www.idmag.ro toata gama de produse pentru Infrastructura IT, antene RFID, servere, access point, client bridge, wireless switch / router. Intra in categoriile de mai sus si cauta produsele dorite. Oferim cel mai bun pret din industrie. Daca aveti nevoie de asistenta, folositi numarul de telefon +4 0732 673 579

Promoţii

 

Parteneri IDMagNewsletter
Lăsați-ne emailul dvs. pentru a vă ține la curent cu promoțiile noastre

Vezi pe hartă

Din 13 recenzii, 88% au apreciat IDMag Vezi toate recenziile
visa-mastercard-maestro GeoTrust Viziteaza magazinul Idmag.ro pe ShopMania
[http://www.price.ro%20-%20your%20shopping%20expert]www.price.ro - your shopping expert Membru Arilog www.softlead.ro
SMART B2B - Proiect Co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

Programul Operațional Sectorial “Creșterea Competitivității Economice” (POS CCE), AXA 3-332
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe co-finantate de UE va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.