IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies). Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

WebOP 
Seria WebOP 2000V

Pentru a satisface standardele riguroase cerute de piata automatizata, in special ambalarea, taierea etichetelor si distribuirea robotizata bazata pe miscare, Advantech ofera seriile WebOP-2000 care sunt proiectate cu CPU RISC bazat pe ARM9 cu 70~200MHz si memorie 4~16MB. Seriile WebOP-2000 ofera de asemenea o varitate de LCD de la 3.5 inch la 12.1 inch pentru diferite aplicatii ce presupun folosirea PLC-urilor, controlori, invertori si senzori de miscare/termici. WebOP Designer 2.0 este un instrument de dezvoltare a soft-ului care implica folosirea PLC-urilor si ajuta la crearea aplicatiilor pentru economisirea fortei de munca, imbunatatirea eficientei productiei si usurarea controlului fiecarei masini din fabrica. Seria WebOP-2000 vine la pachet cu WebOP Designer 2.0 oferind un raport pret-performanta remarcabil pentru diferite piete precum panouri de operare conventionale, sisteme HMI Low mini SCADA si portaluri de comunicare HMI.

Seria WebOP 2000T

Pentru a satisface standardele riguroase cerute de piata automatizata, in special ambalarea, taierea etichetelor si distribuirea robotizata bazata pe miscare, Advantech ofera seriile WebOP-2000 care sunt proiectate cu CPU RISC bazat pe ARM9 cu 70~200MHz si memorie 128MB. Seriile WebOP-2000 ofera de asemenea o varitate de LCD de la 4.3 inch la 10.1 inch pentru diferite aplicatii ce presupun folosirea PLC-urilor, controlori, invertori si senzori de miscare/termici. Seria WebOP-2000 vine la pachet cu WebOP Designer 2.0: un instrument de dezvoltare a soft-ului care implica folosirea PLC-urilor si ajuta la crearea aplicatiilor pentru economisirea fortei de munca, imbunatatirea eficientei productiei si usurarea controlului fiecarei masini din fabrica. WebOP Designer ofera un raport pret-performanta remarcabil pentru diferite piete precum panouri de operare conventionale, sisteme HMI Low mini SCADA si portaluri de comunicare HMI.

Seria WebOP 3000T

Cu un nou design, seria WebOP 3000T ofera standardele stricte impuse pe piata de automatizare. Advantech ofera seria WebOP-3000T cu procesorul Cortex ™ A8 cu consum minim de energie, fara a sacrifica performanta. WebOP-3000T este oferit sub o varietate de dimensiuni ale LCD-ului de 4.3 inch si 15 inch pentru diferite aplicatii care implica utilizarea de PLC-uri, controlere de miscare / termice, invertoare si senzori. Este, de asemenea, prevazut sa functioneze intr-o gama larga de temperatura pentru a indeplini cerintele din cele mai dure medii. Platforma de operare Microsoft ® WinCE 6.0 care integreaza WebOP Designer face ca seria WebOP-3000T sa devine o solutie de control HMI pentru integrarea flexibila a sistemului.


Contactati-ne pentru comenzi !

Telefon: +4 021 2332 145
Mobile: +4 0725 265 396
E-mail: comenzi@idmag.ro
 

Parteneri IDMagNewsletter
Lăsați-ne emailul dvs. pentru a vă ține la curent cu promoțiile noastre

Vezi pe hartă

Din 13 recenzii, 88% au apreciat IDMag Vezi toate recenziile
visa-mastercard-maestro GeoTrust Viziteaza magazinul Idmag.ro pe ShopMania
[http://www.price.ro%20-%20your%20shopping%20expert]www.price.ro - your shopping expert Membru Arilog www.softlead.ro
SMART B2B - Proiect Co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

Programul Operațional Sectorial “Creșterea Competitivității Economice” (POS CCE), AXA 3-332
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe co-finantate de UE va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.