IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies). Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Identificare Pacienti 

1.Asigurati siguranta pacientului

2.Integrati inregistrarile pacientului

3.Imbunatatiti vizibilitatea la informatiile pacientului

Formular Cerere Oferta SoftwareCapturi din aplicatie

Solutie software Identificare pacienti de la ZEBRA

Siguranta pacientilor incepe cu identificarea prezisa a acestora

Vizibilitatea care conduce la o mai mare siguranta a pacientilor incepe cu capacitatea de a identifica precis pacientul la fiecare punct de ingrijire. Zebra Technologies furnizeaza o solutie de identificare precisa a pacientilor cu caracteristicile componentelor concepute special pentru nevoile unice ale furnizorilor de servicii medicale.

Asigura siguranta pacientului

Cu bratarile robuste de la Zebra, pacientii pot fi convinsi ca ei primesc medicatia corecta, rezultatul testelor facute de ei si tratamentul corect.

Integrarea inregistrarilor pacientului

Solutia de identificare pacientii de la Zebra permite personalului medical sa furnizeze usor informatii pentru fisa medicala electronica.

Imbunatateste vizibilitatea la informatiile pacientului

Asigurati-va ca personalul medical poate avea acces usor la informatiile de care au nevoie la punctele de ingrijire ca sa poata lua cea mai buna decizie pentru pacient.

Module de baza

Recomandari Software

Recomandari Hardware

Computerul mobil MC40-HC « click pentru pagina produsului - Personalul medical isi doreste cea mai noua si avansata tehnologie mobila si un dispozitiv care este distractiv si usor de utilizat exact ca si smartphone-ul personal. Organizatia medicala impune un set de caracteristici de clasa entreprise, de la capturi de date si securitate la administrarea si siguranta unei conexiuni wireless robuste. Toate acestea cu MC40-HC.

Cititor coduri de bare CS4070-HC « click pentru pagina produsului - Scanarea codurilor de bare de la patul pacientului este cruciala in prevenirea erorilor mortale in administrarea medicatiei si colectarea mostrelor. Acum, tu poti pune cititorul de coduri de bare wireless de clasa enterprise in mainile fiecarei asistente si tehnician de laborator cu cititorul de coduri de bare antibacterian CS4070-HC. Suficient de usor sa il porti in permanenta, el poate fi ascuns intr-un buzunar sau purtat la curea.

Cititor coduri de bare DS6878-HC « click pentru pagina produsului - Previne erorile medicale, imbunatateste siguranta pacientului si creste eficienta infirmierilor. Cititorul de coduri de bare fara fir DS6878-HC de la Zebra permite spitalelor sa automatizeze captura datelor, imbunatateste acuratetea datelor, creste productivitatea si optimizeaza procesele zilnice in saloanele pacientilor, in urgenta, laboratoare si farmacie.

Imprimanta Zebra HC100 « click pentru pagina produsului - Singura imprimanta din industrie pentru bratari de mana care ofera o incarcare usoara a consumabilelor, ofera o utilizare usoara, fara dificultati la imprimare. Imprimanta HC100 este conceputa dintr-o categorie de plastic antibacterian si ocupa un spatiu redus.

Resurse

Testimoniale


 

Parteneri IDMagNewsletter
Lăsați-ne emailul dvs. pentru a vă ține la curent cu promoțiile noastre

Vezi pe hartă

Din 13 recenzii, 88% au apreciat IDMag Vezi toate recenziile
visa-mastercard-maestro GeoTrust Viziteaza magazinul Idmag.ro pe ShopMania
[http://www.price.ro%20-%20your%20shopping%20expert]www.price.ro - your shopping expert Membru Arilog www.softlead.ro
SMART B2B - Proiect Co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

Programul Operațional Sectorial “Creșterea Competitivității Economice” (POS CCE), AXA 3-332
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe co-finantate de UE va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.