IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies). Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Solutii Software 
Solutii de Management al Depozitului
Cresteti productivitatea depozitului si reduceti costurile, optimizati stocurile, mariti eficienta operationala siimbunatatiti gradul de satisfactie al clientilor. Cheia este realizarea combinatiei optime de computere mobile instalate pe vehicule, computere mobile vocale, sisteme avansate de colectare a datelor cu tehnologie RFID si retele locale wireless. Colectand, transmitand si gestionand date, Solutiile de Management al Depozitului de la Smart ID pot ajuta la automatizarea depozitului, si la obtinerea unor rezultate mai rapide, mai dinamice si mai corecte.

Solutii mobile de expediere, preluare si livrare
Solutiile noastre mobile de expediere, preluare si livrare va ajuta sa fiti in permanenta informati cu privire la stadiul in care se afla transporturile. Cu ajutorul computerelor mobile, puteti scana detaliile de urmarire pentru a gestiona mai bine lantul de aprovizionare-desfacere, pentru a planifica promotiile si pentru a urmari pachetele.

Solutii de management al magaziei
Minimizati timpul de asteptare si cresteti eficienta, optimizand miscarea produselor în magazie. Folosind datele obtinute prin scanare, puteti automatiza activitatile de receptie si puteti optimiza inventarele în magazine.

Solutii de eficientizare a lantului de aprovizionare-distributie
Retailerii depind de computerele mobile wireless si de aplicatii pentru a putea gestiona eficient operatiunile de inventariere. Solutiile noastre pentru managementul preturilor, managementul inventarului, al retururilor sau al marfurilor perisabile sporesc eficienta lantului de aprovizionare-distributie ajutand astfel la reducerea costurilor si la cresterea profitabilitatii.

Solutii de management al activelor pentru productie
Solutiile de management al activelor pot elimina diferentele între înregistrarile pe hartie si situatia de pe teren. Tehnologiile noastre de colectare de date – incluzand codurile de bare si RFID, infrastructura wireless si computerele mobile – coreleaza informatii primite de la forta de pe munca de pe teren cu cele de la sediu. Rezultatul este o productivitate crescuta si mai putine erori.

Solutii de automatizare a fortei de munca pentru mobilitate pe teren
Solutiile de automatizare a fortei de vanzari folosesc computerele mobile si retelele wireless, pentru a da echipelor de vanzari mobile acces la informatii valoroase despre merchandising, managementul promotiilor si date corecte despre comenzi si livrari, astfel încat acestia pot întampina cu succes cerintele clientilor.

Solutii RFID pentru sectorul public
De la securitatea granitelor si a alimentatiei pana la controlul activelor si al stocurilor si serviciile de pozitionare a transportului public, tehnologia RFID asigura vizibilitate si creeaza automatizarea de care agentiile guvernamentale au nevoie pentru a oferi servicii de calitate cetatenilor.

Solutii RFID pentru productie
Producatorii trebuie sa gaseasca in permanenta solutii de a mentine costurile cu forta de munca scazute si de a creste gradul de utilizare al activelor, si in acelasi timp sa reuseasca sa raspunda asteptarilor tot mai mari ale clientilor cu privire la o livrare mai rapida, la un serviciu excelent si la produse persoalizate. Solutiile RFID pot ajuta producatorii sa scada cheltuielile, prin reducerea costurilor cu forta de munca, a plangerilor si retururilor, crescand astfel veniturile operationale.

Solutii de management al activelor pentru utilitati si energie
Solutiile de management al activelor, compuse din terminale mobile, cititoare de coduri de bare, tehnologie RFID si software de la parteneri, va ajuta sa automatizati procesul de intretinere al activelor dand tehnicienilor si personalului de suport acces instantaneu la detaliile de care au nevoie pentru a mentine functionarea la nivel maxim de performanta. Astfel, personalul de suport va petrece mai putin timp solicitand informatii si completand hartii, rezolvand mai rapid incidentele si asigurand o intretinere mai buna a echipamentelor.

 

Parteneri IDMagNewsletter
Lăsați-ne emailul dvs. pentru a vă ține la curent cu promoțiile noastre

Vezi pe hartă

Din 13 recenzii, 88% au apreciat IDMag Vezi toate recenziile
visa-mastercard-maestro GeoTrust Viziteaza magazinul Idmag.ro pe ShopMania
[http://www.price.ro%20-%20your%20shopping%20expert]www.price.ro - your shopping expert Membru Arilog www.softlead.ro
SMART B2B - Proiect Co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

Programul Operațional Sectorial “Creșterea Competitivității Economice” (POS CCE), AXA 3-332
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe co-finantate de UE va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.