IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies). Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Cititor de cod de bare Motorola Symbol DS4208 2D kit USB Black. Kitul include cititor 2D si cablu USB

0*0*0*0*0* out of 7based on 0 ratings.

smartphone0732 673 579 | 037 278 6558Specificaţii tehnice: Cititor de cod de bare Motorola Symbol DS4208 2D kit USB Black. Kitul include cititor 2D si cablu USB
KITUL INCLUDE: Scanner 2D DS4208-SR00007WR, CBA-U21-S07ZAR shielded USB cable

Motorola DS4208 capteaza o multitudine de tipuri de date, scaneaza orice cod de bare 1D, 2D si PDF417 si poate fi folosit pentru a scana codul de bare 2D de pe reteta electronica introdusa in farmacii incepand cu 1 iunie 2012.

Cititorul 2D capteaza rapid si performant inclusiv codurile de bare deteriorate sau aplicate pe suprafete lucioase, telefoane mobile sau carduri. Scaneaza cu precizie indiferent de unghiul in care se afla codul de bare si se integreaza rapid cu orice mediu tehnologic existent.

Motorola DS4208 are un design ergonomic, greutate redusa, este usor de folosit, intuitiv si nu necesita pregatire anterioara. Scannerul are o constructie durabila, cu standard de protectie IP43 si rezista la caderi repetate de la peste 1.8m pe ciment.

Motorola DS4208 poate citi urmatoarele coduri 1D si 2D standardizate:
1D: Detecteaza automat toate codurile 1D standard, inclusiv codurile GS1 Databar
2D: Data Matrix, QR Code, Micro QR, Aztec Code, Maxicode, PDF417, MicroPDF417, Composite Codes, TLC-39

Testat cu succes si recomandat ca cititor 2D pentru reteta electronica din farmacii.
Industrii
Distributie si Retail

Captura date
1D, 2D

Comunicatii
USB

Distanta de scanare
de la 0 cm la 38.6 cm (depinde de tipul de cod)

Sursa de lumina
617 nm LED

Robustete
Temperatura de operare: 32 ° F - 104 ° F (0 ° C - 40 ° C) Temperatura de depozitare: -40 ° F - 158 ° F (-40 ° C - 70 ° C) Umiditate: 5% - 95%, fara condens

Alimentare
5 VDC ± 10% @ 275 mA


Garanţii
Smart ID Dynamics S.A. ofera garantie pentru toate produsele achizitionate prin intermediul companiei noastre in conformitate cu legislatia in vigoare si cu conditiile de garantie oferite de Producatori.Perioadele de garantie pot varia in functie de grupa de produse din care face parte produsul achizitionat de dvs., prin urmare va rugam sa consultati si sa pastrati documentatia care insoteste fiecare produs in momentul achizitiei.

Conditii de acordare a garantiei:
Expeditia produsului se realizeaza in ambalajul original, incluzand toate anexele si documentele cu care a fost livrat;
Produsul este insotit de (i) o descriere a defectului si a conditiilor in care a aparut, de (ii) certificatul de garantie al produsului, si de (iii) copia facturii si/sau documentului de livrare.

Cum raportati o problema cu echipamentul:
In cazul in care aveti o problema cu produsul achizitionat puteti lua legatura cu Centrul nostru de Suport Clienti. Veti fi directionati catre un ofiter de suport care va va ajuta sa diagnosticati problema sau alternativ puteti trimite produsul in centrul nostru pentru diagnostit

Programul nostru standard de lucru:
Luni/vineri: 9:30 - 18:00
Telefon: +0040 728 008 881
Email: support@idmag.ro ; support@smartid.ro

Informatii Suplimentare:
Produsele comercializate de catre Smart ID Romania au in componenta subansamble electronice si mecanice care necesita respectarea cu strictete a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, exploatare, conectare, intretinere si reparare prevazute in Manualul de Utilizare al fiecarui produs.

Compania noastra ofera garantie pentru produsele achizitionate de dvs in conditiile prevazute de Legea Nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, republicata, OG 21/1992 privind protectia Consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare de la data vanzarii, Legea 476/2006 si normele de aplicare in vigoare la data vanzarii, completate cu prevederile Certificatelor de Garantie si ale Instructiunilor de Utilizare ale produsului, predate la data achizitiei. Smart ID Romania garanteaza repararea produselor aflate in perioada de garantie sau, dupa caz, inlocuirea acestora, in conditii de utilizare normale.

In cazul produselor achizitionate care nu respecta conditiile de acordare a garantiei sau care au depasit perioada de garantie, compania noastra asigura service contra cost. Compania dispune de un Centru de Service autorizat conform cerintelor Producatorilor.

Accesorii

Nu are accesorii !


Produse Similare

Nu există produse similare !


Resurse

Declaraţii Clienţi

Nu are comentarii !
Pentru achiziţii de stat prin SEAP:
- produsele şi preţurile regăsite pe site-ul nostru sunt prezente şi pe platforma de achiziţii publice SEAP, sub înregistrarea CPV aferentă;
- plata se poate opera prin OP în conturile noastre de trezorerie.
Preturile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.
 

Parteneri IDMagNewsletter
Lăsați-ne emailul dvs. pentru a vă ține la curent cu promoțiile noastre

Vezi pe hartă

Din 13 recenzii, 88% au apreciat IDMag Vezi toate recenziile
visa-mastercard-maestro GeoTrust Viziteaza magazinul Idmag.ro pe ShopMania
www.price.ro - your shopping expert Membru Arilog www.softlead.ro
SMART B2B - Proiect Co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

Programul Operațional Sectorial “Creșterea Competitivității Economice” (POS CCE), AXA 3-332
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe co-finantate de UE va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.