IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies). Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Symbol MC2180 Mobile Computer, 802.11 b/g/n, BT, Touch, Audio,1D Laser SE960, Standard Battery, Windows CE, 128MB/256MB, English

0*0*0*0*0* out of 7based on 0 ratings.

smartphone0732 673 579 | 037 278 6558Specificaţii tehnice: Symbol MC2180 Mobile Computer, 802.11 b/g/n, BT, Touch, Audio,1D Laser SE960, Standard Battery, Windows CE, 128MB/256MB, English

MC2100 automatizeaza captura datelor in procesele de management al stocurilor si inventarelor la un pret competitiv. Si pentru ca este un computer mobil cu un raport pret-calitate foarte bun include o multitudine de functionalitati specifice de obicei computerelor mobile foarte scumpe. Cu o putere de procesae excelenta pentru clasa sa, cu un design robust si ergonomic, cu optiuni de captura date, functie push to talk etc iti permite un management centralizat al parcului de echipamente si integrarea unor aplicatii multiplatforma.

-Cea mai buna performanta in scanarea oricarui tip de cod de bare
-Design ergonomic, usor de folosit cu o singura mana
-Forma robusta, rezista la multiple caderi si loviri, respecta standardul IP54
-Aplicatiile create pentru MC2100 pot fi folosite pe orice alt computer mobil Motorola indiferent de sistemul de operare pe care ruleaza Android, Microsoft® Windows Mobile or Windows CE MC2180 Mobile Computer, --802.11 b/g/n, BT, Touch, Audio,1D Laser SE960, Standard Battery, Windows CE, 128MB/256MB, English
-802.11 b/g/n, BT, Touch, Audio,1D Laser SE960, Baterie Standard, Windows CE, 128MB/256MB, Englis
 
MC2100 este proiectat pentru:
-Primire
-Reaprovizionare
-Depozitare
-Culegere
-Impachetare
-Trimitere
-Stabilirea preturilor la nivel de item
-Managementul preturilor excedentelor
-Inventarierea si urmarirea activelor
-Urmarirea muncii in derulare (WIP)
-Urmarirea livrarii pachetelor/coletelor (prin modul de operare Batch)
Industrii
Logistica si Transporturi, Utilitati si Energie, Distributie si Retail

Frecventa procesor
624 MHz

Model procesor
Marvell PXA320

Memorie RAM
128 MB

Memorie FLASH ROM
256 MB

Sistem de operare
Windows Embedded CE 6.0

Conectivitate
USB, WiFi, Bluetooth

Comunicatii
WLAN 802.11b/g/n; Bluetooth Class II, v 2.0 cu EDR; USB 1.1 full speed host/client; Push-to-talk (PTT) de nivel industrial

Captura date
1D, 2D

Optiuni scanare
1D linear imager, 1D laser, 1D/2D area imager

Diagonala ecran
2.8 inch

Camera
Nu


Garanţii
Smart ID Dynamics S.A. ofera garantie pentru toate produsele achizitionate prin intermediul companiei noastre in conformitate cu legislatia in vigoare si cu conditiile de garantie oferite de Producatori.Perioadele de garantie pot varia in functie de grupa de produse din care face parte produsul achizitionat de dvs., prin urmare va rugam sa consultati si sa pastrati documentatia care insoteste fiecare produs in momentul achizitiei.

Conditii de acordare a garantiei:
Expeditia produsului se realizeaza in ambalajul original, incluzand toate anexele si documentele cu care a fost livrat;
Produsul este insotit de (i) o descriere a defectului si a conditiilor in care a aparut, de (ii) certificatul de garantie al produsului, si de (iii) copia facturii si/sau documentului de livrare.

Cum raportati o problema cu echipamentul:
In cazul in care aveti o problema cu produsul achizitionat puteti lua legatura cu Centrul nostru de Suport Clienti. Veti fi directionati catre un ofiter de suport care va va ajuta sa diagnosticati problema sau alternativ puteti trimite produsul in centrul nostru pentru diagnostit

Programul nostru standard de lucru:
Luni/vineri: 9:30 - 18:00
Telefon: +0040 728 008 881
Email: support@idmag.ro ; support@smartid.ro

Informatii Suplimentare:
Produsele comercializate de catre Smart ID Romania au in componenta subansamble electronice si mecanice care necesita respectarea cu strictete a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, exploatare, conectare, intretinere si reparare prevazute in Manualul de Utilizare al fiecarui produs.

Compania noastra ofera garantie pentru produsele achizitionate de dvs in conditiile prevazute de Legea Nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, republicata, OG 21/1992 privind protectia Consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare de la data vanzarii, Legea 476/2006 si normele de aplicare in vigoare la data vanzarii, completate cu prevederile Certificatelor de Garantie si ale Instructiunilor de Utilizare ale produsului, predate la data achizitiei. Smart ID Romania garanteaza repararea produselor aflate in perioada de garantie sau, dupa caz, inlocuirea acestora, in conditii de utilizare normale.

In cazul produselor achizitionate care nu respecta conditiile de acordare a garantiei sau care au depasit perioada de garantie, compania noastra asigura service contra cost. Compania dispune de un Centru de Service autorizat conform cerintelor Producatorilor.

Accesorii


Produse Similare


Resurse

Declaraţii Clienţi

Nu are comentarii !

Preturile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.

 

Parteneri IDMagNewsletter
Lăsați-ne emailul dvs. pentru a vă ține la curent cu promoțiile noastre

Vezi pe hartă

Din 13 recenzii, 88% au apreciat IDMag Vezi toate recenziile
visa-mastercard-maestro GeoTrust Viziteaza magazinul Idmag.ro pe ShopMania
www.price.ro - your shopping expert Membru Arilog www.softlead.ro
SMART B2B - Proiect Co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

Programul Operațional Sectorial “Creșterea Competitivității Economice” (POS CCE), AXA 3-332
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe co-finantate de UE va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.