IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies). Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Echipamente POS 
Mikrokiosk
Mikro Kiosk-urile imbunatatesc serviciul acordat clientului si diminueaza costurile. Oferind clientilor si angajatilor acces imediat la informatii, Micro Kiosk-urile ajuta la cresterea vanzarilor.

Solutii de Voce
Solutiile noastre de voce sunt create pentru a asigura angajatilor mobilitate totala, ajutându-i pe acestia sa aiba o productivitate crescuta, sa colaboreze mai bine cu colegii din birou si sa ofere clientilor un serviciu mai bun si mai rapid.

Cumpara de pe www.idmag.ro sisteme POS, imprimante POS, case de marcat, echipamente Micro Kiosk, cantare electronice si display-uri clienti. Intra in categoriile de mai sus si cauta produsele dorite. Oferim cel mai bun pret din industrie. Daca aveti nevoie de asistenta, folositi numarul de telefon +4 0732 673 579
 

Parteneri IDMagNewsletter
Lăsați-ne emailul dvs. pentru a vă ține la curent cu promoțiile noastre

Vezi pe hartă

Din 13 recenzii, 88% au apreciat IDMag Vezi toate recenziile
visa-mastercard-maestro GeoTrust Viziteaza magazinul Idmag.ro pe ShopMania
[http://www.price.ro%20-%20your%20shopping%20expert]www.price.ro - your shopping expert Membru Arilog www.softlead.ro
SMART B2B - Proiect Co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

Programul Operațional Sectorial “Creșterea Competitivității Economice” (POS CCE), AXA 3-332
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe co-finantate de UE va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.