IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies). Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Cititor coduri de bare Datalogic QuickScan I QD2430, kit (USB), 2D, imager, Green Spot, multi-interface (RS232, KBW, USB)

5

0*0*0*0*0* out of 7based on 0 ratings.

smartphone0732 673 579 | 037 278 6558Specificaţii tehnice: Cititor coduri de bare Datalogic QuickScan I QD2430, kit (USB), 2D, imager, Green Spot, multi-interface (RS232, KBW, USB)

KITUL INCLUDE: Cititor 2D, cablu USB, stand

QuickScan I QD2430 a fost creat special pentru a răspunde nevoilor comercianților cu amănuntul și a satisface cererea de piață cu performanțe remarcabile de citire omnidirecțională pe aproape toate codurile la un preț accesibil. Detaliile de design elegante sunt încorporate într-o carcasa ușoara echilibrata, fara a sacrifica durabilitatea cunoscuta a Datalogic-lui. Ideal pentru aplicații la punctul de vânzare (POS), QuickScan I QD2430 dispune de un nou sistem de iluminare și scopul dezvoltat cu intenția unică de a reduce stresul vizual al operatorului în timpul activităților de scanare de zi cu zi.

Cititorul de coduri de bare QuickScan I QD2430 este recomandat in:
- Productie
- Vanzare cu amanuntul – Point of Sale
- Servicii comerciale : Postal, Banci, Administratie publica
- Utilitati si Energie

Caracteristici importante cititor coduri de bare Datalogic QuickScan I QD2430:


Capacitate de decodare
QuickScan I QD2430 citește codurile de bare liniare tipice tipărite, precum și codurile de bare 2D complexe afișat pe ecranul unui dispozitiv mobil sau Carduri de loialitate. QuickScan I QD2430 oferă o scanare rapida si de încredere de la un scanner 2D elegant și robust.

Rezistenta
Ergonomic, avand un design robust, industrial rezista la multiple cazaturi pe beton de la 1.5 m. Respecta standardul IP42 de etansare, fiind protejat impotriva apei si a prafului.

Interfete multiple
Asigura conectivitate multipla, putand fi conectat pe Keyboard Wedge / OEM (IBM) USB / RS-232 / USB.Permite inlocuirea si/sau upgrade usor a cablului de conexiune.

Industrii
Distributie si Retail

Captura date
2D

Comunicatii
USB

Distanta de scanare
de la 0,5 cm la 35 cm (depinde de tipul de cod)

Sursa de lumina
LED rosu 610 - 650 nm

Robustete
Temperatura de operare. 0 ° C la 50 ° C ; Temperatura de depozitare si transport -40 ° C la 70 ° C ; Umiditatea: 0% la 95%, fara condensare ; Rezistent la cazaturi de la 1,5 m pe beton

Alimentare
Operare: 140 mA / 5 VDC ; Standby/Idle: 50 mA / 5 VDC ; Intrare: 4.5 - 14 VDC +/- 10%


Garanţii
Smart ID Dynamics S.A. ofera garantie pentru toate produsele achizitionate prin intermediul companiei noastre in conformitate cu legislatia in vigoare si cu conditiile de garantie oferite de Producatori.Perioadele de garantie pot varia in functie de grupa de produse din care face parte produsul achizitionat de dvs., prin urmare va rugam sa consultati si sa pastrati documentatia care insoteste fiecare produs in momentul achizitiei.

Conditii de acordare a garantiei:
Expeditia produsului se realizeaza in ambalajul original, incluzand toate anexele si documentele cu care a fost livrat;
Produsul este insotit de (i) o descriere a defectului si a conditiilor in care a aparut, de (ii) certificatul de garantie al produsului, si de (iii) copia facturii si/sau documentului de livrare.

Cum raportati o problema cu echipamentul:
In cazul in care aveti o problema cu produsul achizitionat puteti lua legatura cu Centrul nostru de Suport Clienti. Veti fi directionati catre un ofiter de suport care va va ajuta sa diagnosticati problema sau alternativ puteti trimite produsul in centrul nostru pentru diagnostit

Programul nostru standard de lucru:
Luni/vineri: 9:30 - 18:00
Telefon: +0040 728 008 881
Email: support@idmag.ro ; support@smartid.ro

Informatii Suplimentare:
Produsele comercializate de catre Smart ID Romania au in componenta subansamble electronice si mecanice care necesita respectarea cu strictete a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, exploatare, conectare, intretinere si reparare prevazute in Manualul de Utilizare al fiecarui produs.

Compania noastra ofera garantie pentru produsele achizitionate de dvs in conditiile prevazute de Legea Nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, republicata, OG 21/1992 privind protectia Consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare de la data vanzarii, Legea 476/2006 si normele de aplicare in vigoare la data vanzarii, completate cu prevederile Certificatelor de Garantie si ale Instructiunilor de Utilizare ale produsului, predate la data achizitiei. Smart ID Romania garanteaza repararea produselor aflate in perioada de garantie sau, dupa caz, inlocuirea acestora, in conditii de utilizare normale.

In cazul produselor achizitionate care nu respecta conditiile de acordare a garantiei sau care au depasit perioada de garantie, compania noastra asigura service contra cost. Compania dispune de un Centru de Service autorizat conform cerintelor Producatorilor.

Accesorii


Produse Similare


Resurse

Declaraţii Clienţi

Nu are comentarii !

Preturile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.

 

Parteneri IDMagNewsletter
Lăsați-ne emailul dvs. pentru a vă ține la curent cu promoțiile noastre

Vezi pe hartă

Din 13 recenzii, 88% au apreciat IDMag Vezi toate recenziile
visa-mastercard-maestro GeoTrust Viziteaza magazinul Idmag.ro pe ShopMania
[http://www.price.ro%20-%20your%20shopping%20expert]www.price.ro - your shopping expert Membru Arilog www.softlead.ro
SMART B2B - Proiect Co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

Programul Operațional Sectorial “Creșterea Competitivității Economice” (POS CCE), AXA 3-332
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe co-finantate de UE va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.