IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies). Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Cititor coduri de bare Datalogic Gryphon I GD4430 2D Kit USB Black

0*0*0*0*0* out of 7based on 0 ratings.

smartphone0732 673 579 | 037 278 6558Specificaţii tehnice: Cititor coduri de bare Datalogic Gryphon I GD4430 2D Kit USB Black

KITUL INCLUDE: Cititor 2D, cablu USB

Gryphon I GD4430 este un cititor 2D puternic si versatil echipat cu caracteristici precum Datalogic Motionix, motion-sensing technology, care permite scannerului sa schimbe automat modurile handheld si stand. Sistemul distinct de iluminare si tehnologia Green Spot pentru tintire asigura confort si folosire intuitiva. Gryphon I GD4430 reprezinta nivelul premium de captura date de la Datalogic Scanning. Cititorul imbina tehnologia avansata 2D cu senzori de detectare a miscarii, rezultatul fiind un produs usor de folosit dar cu performante excelentea

Cititorul de coduri de bare Gryphon I GD4430 este recomandat in:
- Productie
- Logistica si Transporturi
- Utilitati si Energie

Gryphon I GD4430 poate fi folosit pentru aplicatii ca:
-managementul activelor
-managementul stocurilor
-managementul depozitelor

Functionalitati importante:

Capacitate de decodare
Gryphon I GD4430 oferă performanțe de citire pe toate codurile 1D si 2D, precum și coduri postale, stivuite și compozite, cum ar fi PDF417. Densitate mare la modele (HD) sunt de asemenea disponibile pentru citirea codurilor condensate mai mici. Pentru aplicații de marketing sau de bilete mobile, acest Imager oferă, de asemenea, o performanță excelentă la citirea codurilor de bare de pe dispozitive mobile.

Citire omnidirectionala
Elimină necesitatea pentru separarea echipamentelor de captare cu semnătură și scanare de documente. Optica avansata oferă o imbunatatire a toleranței de mișcare și scanare de mare viteză pentru a citi codurile de bare in mișcare rapidă.

Rezistenta
Ergonomic, avand un design robust, industrial rezista la multiple cazaturi pe beton de la 1.8 m. Respecta standardul IP52 de etansare, fiind protejat impotriva apei si a prafului pentru a asigura performante ridicate in conditii industriale dure.

Interfete multiple
Asigura conectivitate multipla, putand fi conectat pe RS-232 / USB / Keyboard Wedge / Wand Multi-Interface. Permite inlocuirea si/sau upgrade usor a cablului de conexiune.

Captura date
1D, 2D

Comunicatii
USB

Distanta de scanare
de la 0,5 cm 40.0 cm (depinde tipul de cod)

Sursa de lumina
650 nm VLD

Robustete
Temperatura de operare: 0 la 50 ° C / 32 la 122 ° F Temperatura de depozitare / transport: -20 pana la 70 ° C / -4 la 158 ° F Umiditate (fara condensare) 5 - 95% Grad protectie IP52 Rezistent la cazaturi repetate de la 1,8m pe beton

Alimentare
4.2 - 5.25 VDC


Garanţii
Smart ID Dynamics S.A. ofera garantie pentru toate produsele achizitionate prin intermediul companiei noastre in conformitate cu legislatia in vigoare si cu conditiile de garantie oferite de Producatori.Perioadele de garantie pot varia in functie de grupa de produse din care face parte produsul achizitionat de dvs., prin urmare va rugam sa consultati si sa pastrati documentatia care insoteste fiecare produs in momentul achizitiei.

Conditii de acordare a garantiei:
Expeditia produsului se realizeaza in ambalajul original, incluzand toate anexele si documentele cu care a fost livrat;
Produsul este insotit de (i) o descriere a defectului si a conditiilor in care a aparut, de (ii) certificatul de garantie al produsului, si de (iii) copia facturii si/sau documentului de livrare.

Cum raportati o problema cu echipamentul:
In cazul in care aveti o problema cu produsul achizitionat puteti lua legatura cu Centrul nostru de Suport Clienti. Veti fi directionati catre un ofiter de suport care va va ajuta sa diagnosticati problema sau alternativ puteti trimite produsul in centrul nostru pentru diagnostit

Programul nostru standard de lucru:
Luni/vineri: 9:30 - 18:00
Telefon: +0040 728 008 881
Email: support@idmag.ro ; support@smartid.ro

Informatii Suplimentare:
Produsele comercializate de catre Smart ID Romania au in componenta subansamble electronice si mecanice care necesita respectarea cu strictete a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, exploatare, conectare, intretinere si reparare prevazute in Manualul de Utilizare al fiecarui produs.

Compania noastra ofera garantie pentru produsele achizitionate de dvs in conditiile prevazute de Legea Nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, republicata, OG 21/1992 privind protectia Consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare de la data vanzarii, Legea 476/2006 si normele de aplicare in vigoare la data vanzarii, completate cu prevederile Certificatelor de Garantie si ale Instructiunilor de Utilizare ale produsului, predate la data achizitiei. Smart ID Romania garanteaza repararea produselor aflate in perioada de garantie sau, dupa caz, inlocuirea acestora, in conditii de utilizare normale.

In cazul produselor achizitionate care nu respecta conditiile de acordare a garantiei sau care au depasit perioada de garantie, compania noastra asigura service contra cost. Compania dispune de un Centru de Service autorizat conform cerintelor Producatorilor.

Accesorii


Produse Similare


Resurse

Declaraţii Clienţi

Nu are comentarii !

Preturile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.

 

Parteneri IDMagNewsletter
Lăsați-ne emailul dvs. pentru a vă ține la curent cu promoțiile noastre

Vezi pe hartă

Din 13 recenzii, 88% au apreciat IDMag Vezi toate recenziile
visa-mastercard-maestro GeoTrust Viziteaza magazinul Idmag.ro pe ShopMania
[http://www.price.ro%20-%20your%20shopping%20expert]www.price.ro - your shopping expert Membru Arilog www.softlead.ro
SMART B2B - Proiect Co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

Programul Operațional Sectorial “Creșterea Competitivității Economice” (POS CCE), AXA 3-332
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe co-finantate de UE va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.