IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies). Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Cititor de cod de bare Symbol DS9208 DGTL BLACK EAS

0*0*0*0*0* out of 7based on 0 ratings.

smartphone0732 673 579 | 037 278 6558Specificaţii tehnice: Cititor de cod de bare Symbol DS9208 DGTL BLACK EAS


Pachetul contine doar cititor cod de bare Symbol DS9208
Cablu interfata se achizitioneaza separat.

Symbol DS9208 este un scaner de coduri de bare care furnizeaza toate functionalitatile necesare pentru a creste productivitatea angajatilor – viteza necesara pentru o scanare rapida, la o singura trecere a produsului prin fata scanerului, flexibilitate indiferent de modul de folosire – folosire manuala sau hands free.

Cititorul de coduri de bare Symbol DS9208 este recomandat in:
- Productie
- Logistica si Transporturi
- Utilitati si Energie

Symbol DS9208 poate fi folosit pentru aplicatii ca:
-managementul activelor
-managementul stocurilor
-managementul depozitelor

Caracteristici importante cititor coduri de bare Zebra DS9208:


Capacitate de decodare
Scanare de inalta performanta pentru toate codurile de bare 1D si 2D inclusiv slab imprimate, deteriorate sau coduri de bare avand un contrast mixt. Captureaza pe orice suprafata – inclusive cele afisate pe telefoane mobile, imprimate pe etichete de hartie sau afisate pe o tableta sau pe un computer. Scanarea omnidirectionala elimina necesitatea da a alinia codul de bare cu scanerul.

Rezistenta
Ergonomic, avand un design robust, industrial, rezista la cazaturi multiple pe beton de la 1,5 m. Durabilitate sporită ce previne crestături și zgârieturi care ar putea degrada performanța.

Interfete multiple
Asigura conectivitate multipla, putand fi conectat pe USB, RS-232, RS-485 (IBM 46xx Protocols), Keyboard Wedge. Permite inlocuirea si/sau upgrade usor a cablului de conexiune.

Industrii
Distributie si Retail

Captura date
1D, 2D, PDF

Comunicatii
USB, RS232, Tastatura Wedge

Distanta de scanare
de la 0 – 26.7 cm (depinde de tipul de cod)

Sursa de lumina
625 nm LED

Robustete
Temperatura de operare. 32 ° F la 104 ° F / 0 ° pana la 40 ° C Umiditate 5% pana la 85% RH (fara condensare) Grad protectie: IP50 Rezistent la cazaturi de la 1,5m pe beton

Alimentare
5 ± 10% VDC @ 230mA


Garanţii
Smart ID Dynamics S.A. ofera garantie pentru toate produsele achizitionate prin intermediul companiei noastre in conformitate cu legislatia in vigoare si cu conditiile de garantie oferite de Producatori.Perioadele de garantie pot varia in functie de grupa de produse din care face parte produsul achizitionat de dvs., prin urmare va rugam sa consultati si sa pastrati documentatia care insoteste fiecare produs in momentul achizitiei.

Conditii de acordare a garantiei:
Expeditia produsului se realizeaza in ambalajul original, incluzand toate anexele si documentele cu care a fost livrat;
Produsul este insotit de (i) o descriere a defectului si a conditiilor in care a aparut, de (ii) certificatul de garantie al produsului, si de (iii) copia facturii si/sau documentului de livrare.

Cum raportati o problema cu echipamentul:
In cazul in care aveti o problema cu produsul achizitionat puteti lua legatura cu Centrul nostru de Suport Clienti. Veti fi directionati catre un ofiter de suport care va va ajuta sa diagnosticati problema sau alternativ puteti trimite produsul in centrul nostru pentru diagnostit

Programul nostru standard de lucru:
Luni/vineri: 9:30 - 18:00
Telefon: +0040 728 008 881
Email: support@idmag.ro ; support@smartid.ro

Informatii Suplimentare:
Produsele comercializate de catre Smart ID Romania au in componenta subansamble electronice si mecanice care necesita respectarea cu strictete a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, exploatare, conectare, intretinere si reparare prevazute in Manualul de Utilizare al fiecarui produs.

Compania noastra ofera garantie pentru produsele achizitionate de dvs in conditiile prevazute de Legea Nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, republicata, OG 21/1992 privind protectia Consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare de la data vanzarii, Legea 476/2006 si normele de aplicare in vigoare la data vanzarii, completate cu prevederile Certificatelor de Garantie si ale Instructiunilor de Utilizare ale produsului, predate la data achizitiei. Smart ID Romania garanteaza repararea produselor aflate in perioada de garantie sau, dupa caz, inlocuirea acestora, in conditii de utilizare normale.

In cazul produselor achizitionate care nu respecta conditiile de acordare a garantiei sau care au depasit perioada de garantie, compania noastra asigura service contra cost. Compania dispune de un Centru de Service autorizat conform cerintelor Producatorilor.

Accesorii


Produse Similare


Resurse

Declaraţii Clienţi

Nu are comentarii !

Preturile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.

 

Parteneri IDMagNewsletter
Lăsați-ne emailul dvs. pentru a vă ține la curent cu promoțiile noastre

Vezi pe hartă

Din 13 recenzii, 88% au apreciat IDMag Vezi toate recenziile
visa-mastercard-maestro GeoTrust Viziteaza magazinul Idmag.ro pe ShopMania
www.price.ro - your shopping expert Membru Arilog www.softlead.ro
SMART B2B - Proiect Co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

Programul Operațional Sectorial “Creșterea Competitivității Economice” (POS CCE), AXA 3-332
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe co-finantate de UE va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.