IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies). Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Cititoare Coduri de Bare 

IDMag este singurul magazin online destinat pietei de mobilitate din Romania care comercializeaza peste 85.000 de aplicatii, produse si servicii de la cei mai importanti furnizori de tehnologie la nivel international: APC, APG Cash Drawer, Citizen, Baracoda, Datamax-O'Neil, Cognex, Datalogic, Elo TouchSystems, Glancetron, Hoeft & Wessel, HP, IBM, Janam, Logic Controls, Honeywell, Epson, Getac, Mindeo, Pioneer POS, Panasonic, Opticon, Printronix, Promag, Psion, Star Micronics Europe, Xplore Technologies, Zebra, Unitech, Wincor Nixdorf.

Cititoarele coduri de bare comercializate de IDMag raspund nevoilor comerciantilor cu amanuntul, a lucratorilor din logistica si transporturi, HoReCa, a diferitelor procese din productie, satisfacand pe deplin cererea de piata cu performante remarcabile de citire pe aproape toate codurile dec bare la un pret accesibil.


Recomandari cititoare coduri de bare in functie de industrie

Cititoare coduri de bare pentru punctele de vanzare

Unde volumul vanzarilor nu este atat de mare este recomandat un cititor de bare fix cu fir, mai ieftin decat cel cititoarele wireless. Dacă operatorul are nevoie de mobilitate, pentru scanarea si altor produse de pe raft, atunci se recomanda un scanner de coduri de bare wireless sau tehnologie Bluetooth, dar acestea sunt cu pana la 100% mai scumpe decat cele cu fir.
Noile cititoare de coduri de bare fara fir ofera o raza lunga de actiune – pana la 100 m – cu buffer de memorie de capacitate mare pentru citirea codurilor atunci cand este deconectat sau in afara razei de actiune.

Scannere coduri de bare pentru linii de productie

Sunt recomandate cititoarele cu montaj fix, cu dimensiuni nemaiintalnit de mici, ideale pentru utilizare in locuri cu spatiu limitat, precum ar fi identificarea pieselor si controlul proceselor. Oferim modele diverse de cititoare de coduri, pentru distante de lucru variabile si pentru orice fel de linie de productie.

Cititoare coduri de bare pentru depozite si magazii

Sunt recomandate cititoate de coduri de bare care folosesc tehnologia wireless sau bluetooth sau un terminal mobil dacă doriti stocarea si afisarea mai multor informatii.


Tipuri de coduri de bare folosite

In funcție de natura vanzarilor si diversificare se poate alege un cititor de coduri de bare 1D sau coduri liniare (clasice, cu bare verticale) sau un cititor de coduri de bare 2D – care incorporeza pe o suprafata mica mult mai multa informatie.

Cititoare coduri de bare 1D

Scannerele pe baza de laser, sau 1D cum mai sunt cunoscute, au ca principala functie citirea codurilor de bare liniare si functioneaza prin miscarea laserului pe codul du bare. Cititoarele 1D nu pot citi coduri de bare matriciale (Data Matrix, MaxiCode, Aztec, QR).

Cititoare coduri de bare 2D

Scannerele 2D sunt construite pe o tehnologie similara cu cea folosita pentru camerele foto digitale, furnizand un plus de flexibilitate in contextul in care angajatii mobili au mai multe responsabilitati iar factori precum cresterea productivitatii sau scaderea costurilor sunt cruciale in calculul profitabilitatii. Spre deosebire de cititoarele de coduri de bare 1D, scannerele 2D citesc mai multe tipuri de coduri de bare, nu doar cele liniare, citesc toate codurile din raza de actiune fara a fi nevoie de mutarea produselor sau pot procesa coduri afisate pe diverse dispozitive (telefoane, televizoare, monitoare, PDA-uri etc).

Trebuie avut in vedere si extinderea pe viitor a afacerii dumneavoastra, avand in vedere ca se folosesc tot mai frecvent scannere de bare 2D datorita volumului mare de informatii cuprins in cod, iar in viitorul apropiat se va face o tranzitie completa catre aceste tipuri de coduri de bare.

Interfete coduri de bare

Scanner cod de bare cu conectare USB

Scannerele de coduri de bare cu interfata USB sunt recomandate in special atunci cand dispuneti numai de laptop, dar puteti folosi acest tip de conectare si daca aveti un calculator tip desktop. Acest tip de conectare este intalnit si la majoritatea casele de marcat portabile.

Scanner cod de bare cu conectare RS-232

Este necesar sa luati in considerare acest tip de conectare pentru cititor daca il doriti conectat la un calculator desktop sau un POS. Conectarea RS-232 ofera anumite avantaje, printre care o viteza mai mare de introducere a datelor in aplicatia software. Acest tip de port este intalnit la aproape toate casele de marcat.

Scanner cod de bare cu conectare Ethernet (RJ45)

Cititoarele de coduri de bare cu conectare Ethernet sunt potrivite pentru statia de baza (daca avem cititoare coduri de bare cu tehnologie Wireless sau Bluetooth), care de obicei vine in pachetul standard cu un incarcator incorporat pentru bateria de rezerva.

Daca echipamentul dumneavoastra are anumite porturi de iesire/intrare diferite fata de cel al cititorului de coduri de bare, exista cabluri de adaptare pentru orice tip de mufe.

Oferta cititoare de coduri de bare pe IDmag

Cumpara de pe www.idmag.ro cititoare coduri de bare fixe, scannere mobile sau cod de bare industriale. Intra in categoriile de mai sus si cauta produsele dorite. Oferim cel mai bun pret din industrie. Daca aveti nevoie de asistenta, folositi numarul de telefon +4 0732 673 579

Promoţii

Recomandări echipamente

 

Parteneri IDMagNewsletter
Lăsați-ne emailul dvs. pentru a vă ține la curent cu promoțiile noastre

Vezi pe hartă

Din 13 recenzii, 88% au apreciat IDMag Vezi toate recenziile
visa-mastercard-maestro GeoTrust Viziteaza magazinul Idmag.ro pe ShopMania
[http://www.price.ro%20-%20your%20shopping%20expert]www.price.ro - your shopping expert Membru Arilog www.softlead.ro
SMART B2B - Proiect Co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

Programul Operațional Sectorial “Creșterea Competitivității Economice” (POS CCE), AXA 3-332
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe co-finantate de UE va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.