IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies). Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Zebra MC3300 Standard, 1D, BT, Wi-Fi, Funt Num., ESD, PTT, Android 7.1

4

0*0*0*0*0* out of 7based on 0 ratings.

smartphone0732 673 579 | 037 278 6558Specificaţii tehnice: Zebra MC3300 Standard, 1D, BT, Wi-Fi, Funt Num., ESD, PTT, Android 7.1portable data collection device, 1D, laser, rotating head, keypad (38 keys, Functional Numeric), ESD, Push to talk, 10.5 cm (4\'\'), Bluetooth, Wi-Fi, Micro SD-Slot (max. 32GB), 1.8 GHz, RAM: 2 GB, Flash: 16GB, OS: Android (7.1, AOSP), protection class: IP54, incl.: battery, 5200mAh

Pachetul include:
- Terminal Zebra MC3300;
- Acumulator Li-Ion 5200mAh.

Cu robustul terminal mobil cu Android de la Zebra, MC3300, cu performanta industriala, folosit cu precadere in retail, depozite si transporturi puteti capta toate tipurile de coduri de bare 1D de la o distanta de pana la 18 m. Comparativ cu modelele anterioare, utilizatorii vor observa imediat ecranul tactil mai mare de 4 inch. Este posibila introducerea manuala a datelor datorita tastaturii situate dedesubt - chiar si atunci cand utilizatorul poarta manusi. Acest model beneficiaza de 38 taste numerice, functionale.

Design robust
Este proiectat sa reziste la caderi repetate de la 1,5 m, socuri termice, vibratii (de la 5Hz la 2KHz), umiditate, la temperaturile de operare de la -20 la 50 grade C si depozitare de la -40 la 70 grade C. Proiectat IP54 pentru protectie impotriva apei.

Performanta ridicata
Terminalul este echipat cu un procesor Qualcomm 8056 de 1.8 GHz hexa-core 64 bit, 2 GB RAM si 16 GB Flash, ceea ce ii confera o performanta ridicata in functionare. Ca sistem de operare gasim instalat Android 7.1.

Un alt avantaj: puteti utiliza in continuare o mare parte a accesoriilor din modelul anterior. Acest lucru simplifica foarte mult trecerea de la o generatie mai veche de terminale Zebra la una noua.

Este recomandata pentru:
Retail
- Managementul magazinului;
- Verificarea preturilor / actualizari;
- Receptie / Livrare marfa;
- Gestiunea stocurilor;
- Comunicatii in magazin;
Logistica
- Managementul depozitului;
- Receptie / Livrare marfa;
- Gestiunea stocurilor;
- Managementul inventarului ;
Productie
- Urmarirea activelor;
- Gestiunea stocurilor;
- Reaprovizionare.


Garanţii
Smart ID Dynamics S.A. ofera garantie pentru toate produsele achizitionate prin intermediul companiei noastre in conformitate cu legislatia in vigoare si cu conditiile de garantie oferite de Producatori.Perioadele de garantie pot varia in functie de grupa de produse din care face parte produsul achizitionat de dvs., prin urmare va rugam sa consultati si sa pastrati documentatia care insoteste fiecare produs in momentul achizitiei.

Conditii de acordare a garantiei:
Expeditia produsului se realizeaza in ambalajul original, incluzand toate anexele si documentele cu care a fost livrat;
Produsul este insotit de (i) o descriere a defectului si a conditiilor in care a aparut, de (ii) certificatul de garantie al produsului, si de (iii) copia facturii si/sau documentului de livrare.

Cum raportati o problema cu echipamentul:
In cazul in care aveti o problema cu produsul achizitionat puteti lua legatura cu Centrul nostru de Suport Clienti. Veti fi directionati catre un ofiter de suport care va va ajuta sa diagnosticati problema sau alternativ puteti trimite produsul in centrul nostru pentru diagnostit

Programul nostru standard de lucru:
Luni/vineri: 9:30 - 18:00
Telefon: +0040 728 008 881
Email: support@idmag.ro ; support@smartid.ro

Informatii Suplimentare:
Produsele comercializate de catre Smart ID Romania au in componenta subansamble electronice si mecanice care necesita respectarea cu strictete a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, exploatare, conectare, intretinere si reparare prevazute in Manualul de Utilizare al fiecarui produs.

Compania noastra ofera garantie pentru produsele achizitionate de dvs in conditiile prevazute de Legea Nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, republicata, OG 21/1992 privind protectia Consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare de la data vanzarii, Legea 476/2006 si normele de aplicare in vigoare la data vanzarii, completate cu prevederile Certificatelor de Garantie si ale Instructiunilor de Utilizare ale produsului, predate la data achizitiei. Smart ID Romania garanteaza repararea produselor aflate in perioada de garantie sau, dupa caz, inlocuirea acestora, in conditii de utilizare normale.

In cazul produselor achizitionate care nu respecta conditiile de acordare a garantiei sau care au depasit perioada de garantie, compania noastra asigura service contra cost. Compania dispune de un Centru de Service autorizat conform cerintelor Producatorilor.

Accesorii

Nu are accesorii !


Produse Similare


Resurse

Declaraţii Clienţi

Nu are comentarii !

Preturile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.

 

Parteneri IDMagNewsletter
Lăsați-ne emailul dvs. pentru a vă ține la curent cu promoțiile noastre

Vezi pe hartă

Din 13 recenzii, 88% au apreciat IDMag Vezi toate recenziile
visa-mastercard-maestro GeoTrust Viziteaza magazinul Idmag.ro pe ShopMania
[http://www.price.ro%20-%20your%20shopping%20expert]www.price.ro - your shopping expert Membru Arilog www.softlead.ro
SMART B2B - Proiect Co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

Programul Operațional Sectorial “Creșterea Competitivității Economice” (POS CCE), AXA 3-332
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe co-finantate de UE va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.