IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies). Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Motorola Symbol MC9090 Gun, 802.11 a/b/g, SE1224, Color, 64/64MB, 53 Key, CE 5.0, Bluetooth - second hand

SH

0*0*0*0*0* out of 7based on 0 ratings.

smartphone0732 673 579 | 037 278 6558Specificaţii tehnice: Motorola Symbol MC9090 Gun, 802.11 a/b/g, SE1224, Color, 64/64MB, 53 Key, CE 5.0, Bluetooth - second hand


ATENȚIE! Produsul a fost inlocuit cu Zebra MC9190.

MC9090-G ofera optiuni de captura date avansate si integrate wireless LAN/PAN plus un maner ergonomic pentru a facilita colectarea datelor in timp real in medii intensive de scanare - in depozite, pe rampele de incarcare, in curti, depozite sau chiar la etajele vanzatorilor sau direct in operatiunile de vanzari.

Radio Integrat 802.11 a/b/g WLAN
Conexiunea flexibila maximizeaza productivitatea angajatilor mobili in timp ce caracteristicile diferentiatoare tehnologice furnizeaza conectivitate wireless fiabila, compatibila cu orice WLAN din lume

Constructie robusta exceptionala
Trece cele mai stricte teste pentru caderi si lovituri repetate; respecta standardul IP 64; antena este integrata intern;

Platforma Comuna
Maximizeaza valoarea investitiilor in dezvoltarea de aplicatii si software.

Scanare de ultima generatie, maner ergonomic
Reduce oboseala angajatilor in operatiunile de scanare intensiva.

Capabilitati de captura coduri de bare 1D, 2D
Motor de scanare standard 1D, extins, omnidirectional, si DPM ; furnizeaza captura datelor in timp real si accesul la informatii de afaceri care permit automatizarea proceselor, eliminarea erorilor, trasabilitate;

Gun, 802.11 a/b/g, SE1224, Color, 64/64MB, 53 Key, CE 5.0, Bluetooth

Frecventa procesor
624 MHz

Model procesor
Intel XScale PXA270

Memorie RAM
64 MB

Memorie FLASH ROM
64 MB

Sistem de operare
Windows CE 5.0

Conectivitate
USB, RS232, WiFi, Bluetooth, Ethernet

Comunicatii
WiFi 802.11a/b/g; Bluetooth V1.2 cu BTExplorer; RS232/USB, 4-slot Ethernet prin docul de incarcare;

Captura date
1D, 2D

Optiuni scanare
Ofera performante imbunatatite in citirea etichetelor de coduri de bare slab imprimate sau deteriorate; citeste codurile de bare aplicate cu diverse tehnologii: gravuri cu laser, turnare, stantare sau metode de turnare de substraturi multiple, cum ar

Diagonala ecran
3.7 inch


Garanţii
Smart ID Dynamics S.A. ofera garantie pentru toate produsele achizitionate prin intermediul companiei noastre in conformitate cu legislatia in vigoare si cu conditiile de garantie oferite de Producatori.Perioadele de garantie pot varia in functie de grupa de produse din care face parte produsul achizitionat de dvs., prin urmare va rugam sa consultati si sa pastrati documentatia care insoteste fiecare produs in momentul achizitiei.

Conditii de acordare a garantiei:
Expeditia produsului se realizeaza in ambalajul original, incluzand toate anexele si documentele cu care a fost livrat;
Produsul este insotit de (i) o descriere a defectului si a conditiilor in care a aparut, de (ii) certificatul de garantie al produsului, si de (iii) copia facturii si/sau documentului de livrare.

Cum raportati o problema cu echipamentul:
In cazul in care aveti o problema cu produsul achizitionat puteti lua legatura cu Centrul nostru de Suport Clienti. Veti fi directionati catre un ofiter de suport care va va ajuta sa diagnosticati problema sau alternativ puteti trimite produsul in centrul nostru pentru diagnostit

Programul nostru standard de lucru:
Luni/vineri: 9:30 - 18:00
Telefon: +0040 728 008 881
Email: support@idmag.ro ; support@smartid.ro

Informatii Suplimentare:
Produsele comercializate de catre Smart ID Romania au in componenta subansamble electronice si mecanice care necesita respectarea cu strictete a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, exploatare, conectare, intretinere si reparare prevazute in Manualul de Utilizare al fiecarui produs.

Compania noastra ofera garantie pentru produsele achizitionate de dvs in conditiile prevazute de Legea Nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, republicata, OG 21/1992 privind protectia Consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare de la data vanzarii, Legea 476/2006 si normele de aplicare in vigoare la data vanzarii, completate cu prevederile Certificatelor de Garantie si ale Instructiunilor de Utilizare ale produsului, predate la data achizitiei. Smart ID Romania garanteaza repararea produselor aflate in perioada de garantie sau, dupa caz, inlocuirea acestora, in conditii de utilizare normale.

In cazul produselor achizitionate care nu respecta conditiile de acordare a garantiei sau care au depasit perioada de garantie, compania noastra asigura service contra cost. Compania dispune de un Centru de Service autorizat conform cerintelor Producatorilor.

Accesorii

Nu are accesorii !


Produse Similare

Nu există produse similare !


Resurse

Declaraţii Clienţi

Nu are comentarii !

Preturile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.

 

Parteneri IDMagNewsletter
Lăsați-ne emailul dvs. pentru a vă ține la curent cu promoțiile noastre

Vezi pe hartă

Din 13 recenzii, 88% au apreciat IDMag Vezi toate recenziile
visa-mastercard-maestro GeoTrust Viziteaza magazinul Idmag.ro pe ShopMania
[http://www.price.ro%20-%20your%20shopping%20expert]www.price.ro - your shopping expert Membru Arilog www.softlead.ro
SMART B2B - Proiect Co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

Programul Operațional Sectorial “Creșterea Competitivității Economice” (POS CCE), AXA 3-332
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe co-finantate de UE va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.