IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies). Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Terminale mobile 

Terminalele mobile

Sunt echipamente mobile utilizate in aplicatiile de culegere a datelor, informatiilor si evenimentelor de pe teren si cu posibilitatea de a avea acces rapid la ele. Toata gama de terminale mobile comercializate sunt fiabile si cu o constructie robusta pentru a rezista in medii dure, la şocuri puternice si repetate, caderilor accidentale si expunerii la apa si praf.
Sistemele de operare Microsoft Windows CE, Microsoft Windows Mobile sau Android sunt cele mai uzual folosite pentru terminalele mobile. Dezvoltarea aplicatiilor pentru terminalele mobile este facilitata de catre Microsoft Visual Studio 2005 sau Microsoft Visual Studio 2008.

Terminalele mobile permit colectarea si transmiterea informatiilor de importanta critica pentru afacerea dumnevoastra. Firma noastra integreaza in solutiile sale diferite tipuri de terminale mobile, in functie de necesitatile specifice fiecarui client.

Terminale portabile

Usor de folosit, ce permit accesul la informatiile din birou pe teren, asigurand un timp de raspuns mai mic, o viziune de ansamblu, cresterea eficientei si a responsabilitatii
   

Terminale mobile hands-free

Cu greutate foarte mica care maresc productivitatea utilizatorilor
   

Computere montate pe vehicule

Care permit obtinerea de informatii pe strada, in depozit sau oriunde este nevoie de ele
   

Accesorii

Care cresc durata de viata si functionalitatea terminalelor mobile

Terminalele sunt proiectate sa raspunda cerintelor din diverse aplicatii de la cele din transport si depozitare, pana la cele din vanzari mobile, servicii pe teren, retail - aplicatiile din interioar precum: verificarea preturilor, inventariere, asistenta clienti si merchandising.

Modul de comunicare intre terminale

Imprimantele mobile si statiile de lucru sau serverele companiei pot sa faca diferente intre si sa aduca un plus de performanta, un randament sporit si inplicit un castig financiar. Exista o gama variata de comunicatii de care dispun terminalele mobile: wireless, bluetooth, retele GSM, Infrared, RFID. Comunicarea se poate realiza si prin statiile de baza (cradle) in mod USB sau RS-232.

In plus fata de managementul intuitiv care este prezent la majoritatea terminalelor mobile, sunt si aplicatii care permit utilizatorilor sa acceseze un set de indicatori operationali de performanta importanti, precum numarul de scanari efectuate cu success si numarul de operatiuni realizate la nivelul ecranului etc. Cu ajutorul acestor indicatori companiile pot urmari modul in care utilizatorii interactioneaza cu terminalul mobil si pot furniza cursuri de instruire cu scopul de a creste productivitatea angajatilor.


RFID (Identificare prin radiofrecventa)

Reprezinta un sistem capabil sa transmita identitatea unui obiect sau a unei persoane prin unde radio sub forma unui numar de serie unic. Aceasta tehnologie permite utilizatorilor sa inregistreze informatiile de pe etichete si sa le transmita wireless catre un computer, fara a necesita implicarea unei persoane. Astfel, RFID asigura transparenta completa si rata de rentabilitate maxima.
Componentele RFID sunt: imprimante RFID, codificatoare seriale sau etichete precodificate, consumabile RFID (etichete codificate, riboane), antene si cititoare RFID, software destinat analizei si gestionarii datelor RFID.

Mikro Kiosk-urile

Imbunatatesc serviciul acordat clientului si diminueaza costurile. Oferind clientilor si angajatilor acces imediat la informatii, Micro Kiosk-urile ajuta la cresterea vanzarilor.

Cumpara de pe www.idmag.ro PDA robuste (telefoane robuste), terminale portabile, terminale mobile RFID, terminale wearable, terminale montabile pe vehicule, tablete robuste, notebook-uri robuste. Intra in categoriile de mai sus si cauta produsele dorite. Oferim cel mai bun pret din industrie. Daca aveti nevoie de asistenta, folositi numarul de telefon +4 0732 673 579

Promoţii

Recomandări echipamente

 

Parteneri IDMagNewsletter
Lăsați-ne emailul dvs. pentru a vă ține la curent cu promoțiile noastre

Vezi pe hartă

Din 13 recenzii, 88% au apreciat IDMag Vezi toate recenziile
visa-mastercard-maestro GeoTrust Viziteaza magazinul Idmag.ro pe ShopMania
[http://www.price.ro%20-%20your%20shopping%20expert]www.price.ro - your shopping expert Membru Arilog www.softlead.ro
SMART B2B - Proiect Co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

Programul Operațional Sectorial “Creșterea Competitivității Economice” (POS CCE), AXA 3-332
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe co-finantate de UE va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.