IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies). Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Imprimanta etichete Zebra ZT610 (seria ZT600), 8 dots/mm (203 dpi), disp., RFID, ZPL, ZPLII, USB, RS232, BT, Ethernet

0*0*0*0*0* out of 7based on 0 ratings.

smartphone0732 673 579 | 037 278 6558Specificaţii tehnice: Imprimanta etichete Zebra ZT610 (seria ZT600), 8 dots/mm (203 dpi), disp., RFID, ZPL, ZPLII, USB, RS232, BT, Ethernet


Seria de imprimante de etichete industriale ZT600 de la Zebra sunt construite din componente durabile din otel, care rezista ani de zile in temperaturi extreme, praf, si alte conditii industriale dificile. Mecanismele de imprimare avansate asigura o fiabilitate 24/7 pentru a satisface toate nevoile de productie la un volum maxim.

Imprimanta ofera o multitudine de posibilitati de conectare, venind cu o dotare standard care include USB, RS232, Bluetooth si Ethernet.

ZT610 este nu numai o imprimanta cu un design robust, dar este fiabila si are functionalitati de ultima generatie. Platforma software Link-OS de la Zebra ofera accesibilitate in cloud si posibilitatea gestionarii imprimantelor, oferind vizibilitate si control total asupra sistemelor de tiparire, indiferent de locul unde va aflati, cu conditia sa aveti conexiune la internet.

Imprimanta se poate folosi in diferite industrii:
Productie
- sarcini in desfasurare
- seria sau PN produs
- etichete pachete
- receptie si distributie/impachetare piese
Sanatate publica
- etichete pentru laboratoare
- etichete albe in laboratoarele de recoltare sange
- etichete pentru farmacii
- traseul activelor medicale
Logistica si Transporturi
- etichete pentru distribuire/primire
- prioritizarea distributiilor
- etichete de conformitate
- redistribuire materiale
Distributie si Retail
- in centrele de distributie
- in depozitele magazinelor


Industrii
Productie, Sanatate publica, Logistica si Transporturi, Distributie si Retail

Metoda de imprimare
Transfer termic

Tipuri media
Hartie continua, Hartie si etichete marcaj negru, crestate, taiate partial; latime maxima hartie 114 mm; diametru maxim rola 203 mm

Latime imprimare
maxim 104 mm

Viteza imprimare
356 mm / secunda

Rezolutie imprimare
203 dpi (8 puncte / mm)

Memorie
RAM: 1 GB, Flash: 2GB

Conectivitate
RS232, Bluetooth, RFID, Ethernet, USB 2.0

Coduri de bare suportate
1D si 2D

Alimentare
Autoreglabila 90-265 Vca, 47-63Hz calculata la 250W

Robustete
Temperatura de operare: de la 5 la 40 grade C; Temperatura de depozitare: de la -30 la 60 grade C

Alte caracteristici
Lungime standard ribbon: 450m, latime ribbon: de la 51 mm la 110 mm, miez ribbon: 25,4 mm; Include cablu de alimentare; Cablu interfata se achizitioneaza separat


Garanţii
Smart ID Dynamics S.A. ofera garantie pentru toate produsele achizitionate prin intermediul companiei noastre in conformitate cu legislatia in vigoare si cu conditiile de garantie oferite de Producatori.Perioadele de garantie pot varia in functie de grupa de produse din care face parte produsul achizitionat de dvs., prin urmare va rugam sa consultati si sa pastrati documentatia care insoteste fiecare produs in momentul achizitiei.

Conditii de acordare a garantiei:
Expeditia produsului se realizeaza in ambalajul original, incluzand toate anexele si documentele cu care a fost livrat;
Produsul este insotit de (i) o descriere a defectului si a conditiilor in care a aparut, de (ii) certificatul de garantie al produsului, si de (iii) copia facturii si/sau documentului de livrare.

Cum raportati o problema cu echipamentul:
In cazul in care aveti o problema cu produsul achizitionat puteti lua legatura cu Centrul nostru de Suport Clienti. Veti fi directionati catre un ofiter de suport care va va ajuta sa diagnosticati problema sau alternativ puteti trimite produsul in centrul nostru pentru diagnostit

Programul nostru standard de lucru:
Luni/vineri: 9:30 - 18:00
Telefon: +0040 728 008 881
Email: support@idmag.ro ; support@smartid.ro

Informatii Suplimentare:
Produsele comercializate de catre Smart ID Romania au in componenta subansamble electronice si mecanice care necesita respectarea cu strictete a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, exploatare, conectare, intretinere si reparare prevazute in Manualul de Utilizare al fiecarui produs.

Compania noastra ofera garantie pentru produsele achizitionate de dvs in conditiile prevazute de Legea Nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, republicata, OG 21/1992 privind protectia Consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare de la data vanzarii, Legea 476/2006 si normele de aplicare in vigoare la data vanzarii, completate cu prevederile Certificatelor de Garantie si ale Instructiunilor de Utilizare ale produsului, predate la data achizitiei. Smart ID Romania garanteaza repararea produselor aflate in perioada de garantie sau, dupa caz, inlocuirea acestora, in conditii de utilizare normale.

In cazul produselor achizitionate care nu respecta conditiile de acordare a garantiei sau care au depasit perioada de garantie, compania noastra asigura service contra cost. Compania dispune de un Centru de Service autorizat conform cerintelor Producatorilor.

Accesorii

Nu are accesorii !


Produse Similare


Resurse

Declaraţii Clienţi

Nu are comentarii !

Preturile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.

 

Parteneri IDMagNewsletter
Lăsați-ne emailul dvs. pentru a vă ține la curent cu promoțiile noastre

Vezi pe hartă

Din 13 recenzii, 88% au apreciat IDMag Vezi toate recenziile
visa-mastercard-maestro GeoTrust Viziteaza magazinul Idmag.ro pe ShopMania
[http://www.price.ro%20-%20your%20shopping%20expert]www.price.ro - your shopping expert Membru Arilog www.softlead.ro
SMART B2B - Proiect Co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

Programul Operațional Sectorial “Creșterea Competitivității Economice” (POS CCE), AXA 3-332
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe co-finantate de UE va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.