IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies). Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Epson ColorWorks C7500G, cutter, disp., USB, Ethernet, NiceLabel, black

0*0*0*0*0* out of 7based on 0 ratings.

smartphone0732 673 579 | 037 278 6558Specificaţii tehnice: Epson ColorWorks C7500G, cutter, disp., USB, Ethernet, NiceLabel, black


Epson ColorWorks C7500G – reprezinta ultima generatie in sectorul imprimarii de volume mici de etichete color. Daca aveti volume mici de etichete personalizate de imprimat, C7500 este solutia ideala pentru asigurarea necesarului pentru uz intern la costuri foarte mici.

Recomandata pentru urmatoarele industrii:
-Productie
-Logistica si Transporturi
-Distributie si Retail

De ce sa cumperi acest produs?

Viteza ridicata si calitate superioara
Puteti sa imprimati etichete complet color, la aceeasi viteza cu imprimantele termice monocrom din prezent. Imprimati etichete de calitate superioara pentru alimente si bauturi, ambalaje si cutii, precum şi etichete cu siglele energetice UE si cu siglele GHS la viteze de imprimare de până la 300 mm/s si o rezolutie de 600 x 1200 dpi.

Fiabilitate si durabilitate excelente
Imprimanta este echipata cu noul cap de imprimare PrecisionCore pentru a asigura rezultate fiabile, de calitate superioara. Tehnologia noastra unica de verificare a duzelor (NVT) si inlocuirea punctelor contribuie la prevenirea imprimarilor incorecte si a aparitiei pixelilor morti, pentru a asigura imprimari constante.

Economica
Imprimarea de etichete la cerere cu C7500 va contribui la eliminarea costurilor asociate cu preimprimarea, prin reducerea deseurilor de etichete si stocului de etichete mari. Datorită cartuselor de cerneala individuale de mare capacitate nu trebuie inlocuita decat culoarea care este utilizata, obtinandu-se, astfel, costuri foarte mici de imprimare. Capul de imprimare este proiectat sa reziste pe toata durata de viata a imprimantei, astfel ca nu va trebui sa il schimbati niciodata.

Integrare simpla
Prin intermediul panoului de comandă LCD, configurarea C7500 se poate face foarte usor. Cel mai nou set de comenzi pentru imprimanta, ESC/Label, permite integrarea in aproape orice sistem de operare.

Industrii
Productie, Logistica si Transporturi, Distributie si Retail

Metoda de imprimare
Inkjet

Tipuri media
Etichete stantate, Eticheta marcaj negru

Latime imprimare
Pentru tipuri media: min. 50 mm, max 112 mm; Latime imprimare: max. 108 mm

Viteza imprimare
Max. 300 mm/sec la 600 x 1200 DPI (latime mediu imprimat 108 mm)

Rezolutie imprimare
600 x 1200 DPI

Conectivitate
USB, Ethernet

Alimentare
100 - 240 V, 50 - 60 Hz

Alte caracteristici
4 cartuse (negru-C33S020618, cyan-C33S020619, magenta-C33S020620, yellow-C33S020621); Cutit automat - inclus; Temperatura/umiditate: depozitare: -20 la 60 °C ( 5 la 85 % RH), operare: 5 la 35 °C ( 20 la 80 % RH)


Garanţii
Smart ID Dynamics S.A. ofera garantie pentru toate produsele achizitionate prin intermediul companiei noastre in conformitate cu legislatia in vigoare si cu conditiile de garantie oferite de Producatori.Perioadele de garantie pot varia in functie de grupa de produse din care face parte produsul achizitionat de dvs., prin urmare va rugam sa consultati si sa pastrati documentatia care insoteste fiecare produs in momentul achizitiei.

Conditii de acordare a garantiei:
Expeditia produsului se realizeaza in ambalajul original, incluzand toate anexele si documentele cu care a fost livrat;
Produsul este insotit de (i) o descriere a defectului si a conditiilor in care a aparut, de (ii) certificatul de garantie al produsului, si de (iii) copia facturii si/sau documentului de livrare.

Cum raportati o problema cu echipamentul:
In cazul in care aveti o problema cu produsul achizitionat puteti lua legatura cu Centrul nostru de Suport Clienti. Veti fi directionati catre un ofiter de suport care va va ajuta sa diagnosticati problema sau alternativ puteti trimite produsul in centrul nostru pentru diagnostit

Programul nostru standard de lucru:
Luni/vineri: 9:30 - 18:00
Telefon: +0040 728 008 881
Email: support@idmag.ro ; support@smartid.ro

Informatii Suplimentare:
Produsele comercializate de catre Smart ID Romania au in componenta subansamble electronice si mecanice care necesita respectarea cu strictete a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, exploatare, conectare, intretinere si reparare prevazute in Manualul de Utilizare al fiecarui produs.

Compania noastra ofera garantie pentru produsele achizitionate de dvs in conditiile prevazute de Legea Nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, republicata, OG 21/1992 privind protectia Consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare de la data vanzarii, Legea 476/2006 si normele de aplicare in vigoare la data vanzarii, completate cu prevederile Certificatelor de Garantie si ale Instructiunilor de Utilizare ale produsului, predate la data achizitiei. Smart ID Romania garanteaza repararea produselor aflate in perioada de garantie sau, dupa caz, inlocuirea acestora, in conditii de utilizare normale.

In cazul produselor achizitionate care nu respecta conditiile de acordare a garantiei sau care au depasit perioada de garantie, compania noastra asigura service contra cost. Compania dispune de un Centru de Service autorizat conform cerintelor Producatorilor.

Accesorii


Produse Similare


Resurse

Declaraţii Clienţi

Nu are comentarii !

Preturile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.

 

Parteneri IDMagNewsletter
Lăsați-ne emailul dvs. pentru a vă ține la curent cu promoțiile noastre

Vezi pe hartă

Din 13 recenzii, 88% au apreciat IDMag Vezi toate recenziile
visa-mastercard-maestro GeoTrust Viziteaza magazinul Idmag.ro pe ShopMania
[http://www.price.ro%20-%20your%20shopping%20expert]www.price.ro - your shopping expert Membru Arilog www.softlead.ro
SMART B2B - Proiect Co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

Programul Operațional Sectorial “Creșterea Competitivității Economice” (POS CCE), AXA 3-332
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe co-finantate de UE va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.