IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies). Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Intermec PM43, Thermal transfer, 203 dpi, Ethernet interface, Media Hanger, OB, ROW, European Power supply

0*0*0*0*0* out of 7based on 0 ratings.

smartphone0732 673 579 | 037 278 6558Specificaţii tehnice: Intermec PM43, Thermal transfer, 203 dpi, Ethernet interface, Media Hanger, OB, ROW, European Power supply


Imprimanta de etichete Intermec PM43 este una dintre cele mai revolutionare solutii de imprimare etichete la nivel industrial. Face parte din generatia a treia de imprimante Intermec special dezvoltate pentru a maximiza timpul de functionare.

Imprimanta de etichete Intermec PM43 este recomandata in:
- centre de distributie/depozitare;
- centre de productie;

Functionalitati importante:

Facilitati conectare
Imprimanta vine echipata cu un port Ethernet 10/100 Mbps si mufa RS-232 cu viteza pana la 115.2 kB/s, port USB 2.0 si USB Host.
Optional puteti comanda urmatoarele module (accesibile in sectiunea accesorii):
- Interfata Parallel IEEE 1284;
- Interfata industriala (8 intrari/iesiri digitale, 4 relee analogice, 1 port RS232/422/485);
- Port Dual Serial RS-232, RS-422, RS-485;
- Dual USB Host/Boot;
- Wirelles IEEE 802.11 b/g/n + Bluetooth (Static WEP (64 bit si 128 bit), Dinamic WEP (TLS, TTLS, PEAP, LEAP, EAP-FAST), WPA (THIP/CCKM Personal si Enterprise, WPA2 (AES-CCMP/CCKM Personal si Enterprise)

Usurinta in functionare
Se instaleaza usor, printeaza la mare viteza, cea mai mare din clasa ei de imprimante si este foarte fiabila. Reduce timpul alocat trainingului pentru personalul care o deserveste. Monitorizarea si configurarea imprimantei se poate face printr-o pagina web, putand fi accesata de pe orice calculator si dispozitiv mobil conectat in retea.

Performanta superioara
Intermec PM43 vine echipata cu 128 SDRAM si 128 Flash ROM. Se poate extinde cu un dispozitiv de memorie USB (FAT16/FAT32).
Suporta aproape toata simbolistica de coduri de bare 1D si 2D folosita in etichetarea produselor alimentare si nealimentare.

Aplicatii si driver
- InterDriver™ Windows printer driver;
- Intermec Certified Device Types for SAP;
- Intermec label design and print package;


Garanţii
Smart ID Dynamics S.A. ofera garantie pentru toate produsele achizitionate prin intermediul companiei noastre in conformitate cu legislatia in vigoare si cu conditiile de garantie oferite de Producatori.Perioadele de garantie pot varia in functie de grupa de produse din care face parte produsul achizitionat de dvs., prin urmare va rugam sa consultati si sa pastrati documentatia care insoteste fiecare produs in momentul achizitiei.

Conditii de acordare a garantiei:
Expeditia produsului se realizeaza in ambalajul original, incluzand toate anexele si documentele cu care a fost livrat;
Produsul este insotit de (i) o descriere a defectului si a conditiilor in care a aparut, de (ii) certificatul de garantie al produsului, si de (iii) copia facturii si/sau documentului de livrare.

Cum raportati o problema cu echipamentul:
In cazul in care aveti o problema cu produsul achizitionat puteti lua legatura cu Centrul nostru de Suport Clienti. Veti fi directionati catre un ofiter de suport care va va ajuta sa diagnosticati problema sau alternativ puteti trimite produsul in centrul nostru pentru diagnostit

Programul nostru standard de lucru:
Luni/vineri: 9:30 - 18:00
Telefon: +0040 728 008 881
Email: support@idmag.ro ; support@smartid.ro

Informatii Suplimentare:
Produsele comercializate de catre Smart ID Romania au in componenta subansamble electronice si mecanice care necesita respectarea cu strictete a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, exploatare, conectare, intretinere si reparare prevazute in Manualul de Utilizare al fiecarui produs.

Compania noastra ofera garantie pentru produsele achizitionate de dvs in conditiile prevazute de Legea Nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, republicata, OG 21/1992 privind protectia Consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare de la data vanzarii, Legea 476/2006 si normele de aplicare in vigoare la data vanzarii, completate cu prevederile Certificatelor de Garantie si ale Instructiunilor de Utilizare ale produsului, predate la data achizitiei. Smart ID Romania garanteaza repararea produselor aflate in perioada de garantie sau, dupa caz, inlocuirea acestora, in conditii de utilizare normale.

In cazul produselor achizitionate care nu respecta conditiile de acordare a garantiei sau care au depasit perioada de garantie, compania noastra asigura service contra cost. Compania dispune de un Centru de Service autorizat conform cerintelor Producatorilor.

Accesorii

Nu are accesorii !


Produse Similare


Resurse

Declaraţii Clienţi

Nu are comentarii !

Preturile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.

 

Parteneri IDMagNewsletter
Lăsați-ne emailul dvs. pentru a vă ține la curent cu promoțiile noastre

Vezi pe hartă

Din 13 recenzii, 88% au apreciat IDMag Vezi toate recenziile
visa-mastercard-maestro GeoTrust Viziteaza magazinul Idmag.ro pe ShopMania
[http://www.price.ro%20-%20your%20shopping%20expert]www.price.ro - your shopping expert Membru Arilog www.softlead.ro
SMART B2B - Proiect Co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

Programul Operațional Sectorial “Creșterea Competitivității Economice” (POS CCE), AXA 3-332
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe co-finantate de UE va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.