IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies). Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Citizen CL-S700DT, 203 dpi, Movable Sensor, ZPLII, Datamax, Dual-IF (USB, Serial)

0*0*0*0*0* out of 7based on 0 ratings.

smartphone0732 673 579 | 037 278 6558Specificaţii tehnice: Citizen CL-S700DT, 203 dpi, Movable Sensor, ZPLII, Datamax, Dual-IF (USB, Serial)

Citizen CL-S700 seria Hi-Open™ sunt imprimante industriale care sunt construite pentru durabilitate avand un desing cu o carcasa din metal care se deschide vertical. Aceasta poate fi amplasata in locuri stramte si pot fi deschise pentru schimbarea sau incarcarea de mass-media. Ribbonul se incarca rapid si usor prin mecanismul metalic Hi-Lift ™ care se deschide la 90 ° pentru a permite accesul usor al ribbonului. Cand schimbare de mass-media sa terminat capacul se inchide usor pentru siguranta utilizatorilor.
Pentru simplitate, butonul de pornire este convenabil, situat in partea din fata a imprimantei, protejat de o adancitura pentru a evita operarea accidentala.
Avand un LCD grafic mare ofera o indicatie clara de stare a imprimantei si fiind usor de configurat. Exista mai multe setari disponibile prin intermediul panoului de control pentru a configura imprimanta de la functionarea de baza la control detaliat.

Cross-Emulation™ detecteaza automat 2 limbi de utilizare si ofera schimbarea automatica intre Datamax® si emulatii Zebra ®. Imprimanta are un auto-cutter care este ideal pentru etichetele continue si groase care trebuie sa fie taiate la lungimi pariculare.

Caracteristici Standard :

Metode de imprimare : Direct Termic
Rezolutie : 8 puncte / mm
Memorie : 16.0 Mb RAM, 4.0 Mb Flash
Viteza de imprimare :
175 mm / sec, 7 ips
Senzor frontal fix
Mecanism de tip Hi-Lift cu deschidere de 90 °
Panou de control 4 caractere, cu iluminare grafice LCD si 4 butoane

Caracteristici Auto-cutter :

Versiune : High Speed
Viteza timp / taiere : 0.3 secunde
Tip : lama
Grosime Media : 0.06 - 0.25 mm (0.0024 - 0.01 inch)
Lungimea (minima) de taiere
: 25,4 mm (1.00 inch)
Lungimea (maxima) de taiere determinata de soft

Tipuri mass-media : card sau bilet, etichete adezive
Toleranta taiere : ± 1 mm pe orizontala si verticala
Greutate : 0.46 kg


Caracterisitici de Media :

Etichete :

Latimea de printare : 104,1 mm (4.10 inch)
Lumgimea de printare : 6,35 mm la 812,8 mm (0,25 inch la 32.0 inch)
Dimensiune rola : 200 mm (8 inch)

Ribbon :

Lungime :
450 de metri (1476 ft)
Diametrul extern maxim : 86,5 mm (3,40 inchi)
Sistemul ARCP reglare automata a tensiunii ribbon

Caracteristici Fizice :

Latime : 265 mm
Inaltime : 255 mm
Adancime : 490 mm
Greutare :
12.5 Kg

Capacitati de comunicare :

Parallel
Serial
USB
WLAN

LAN
Metoda de imprimare
Direct termica

Tipuri media
card sau bilet, etichete adezive

Latime imprimare
104,1 mm (4.10 inch)

Viteza imprimare
175 mm / sec, 7 ips

Rezolutie imprimare
8 puncte / mm

Memorie
16.0 Mb RAM, 4.0 Mb Flash

Conectivitate
USB, RS232


Garanţii
Smart ID Dynamics S.A. ofera garantie pentru toate produsele achizitionate prin intermediul companiei noastre in conformitate cu legislatia in vigoare si cu conditiile de garantie oferite de Producatori.Perioadele de garantie pot varia in functie de grupa de produse din care face parte produsul achizitionat de dvs., prin urmare va rugam sa consultati si sa pastrati documentatia care insoteste fiecare produs in momentul achizitiei.

Conditii de acordare a garantiei:
Expeditia produsului se realizeaza in ambalajul original, incluzand toate anexele si documentele cu care a fost livrat;
Produsul este insotit de (i) o descriere a defectului si a conditiilor in care a aparut, de (ii) certificatul de garantie al produsului, si de (iii) copia facturii si/sau documentului de livrare.

Cum raportati o problema cu echipamentul:
In cazul in care aveti o problema cu produsul achizitionat puteti lua legatura cu Centrul nostru de Suport Clienti. Veti fi directionati catre un ofiter de suport care va va ajuta sa diagnosticati problema sau alternativ puteti trimite produsul in centrul nostru pentru diagnostit

Programul nostru standard de lucru:
Luni/vineri: 9:30 - 18:00
Telefon: +0040 728 008 881
Email: support@idmag.ro ; support@smartid.ro

Informatii Suplimentare:
Produsele comercializate de catre Smart ID Romania au in componenta subansamble electronice si mecanice care necesita respectarea cu strictete a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, exploatare, conectare, intretinere si reparare prevazute in Manualul de Utilizare al fiecarui produs.

Compania noastra ofera garantie pentru produsele achizitionate de dvs in conditiile prevazute de Legea Nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, republicata, OG 21/1992 privind protectia Consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare de la data vanzarii, Legea 476/2006 si normele de aplicare in vigoare la data vanzarii, completate cu prevederile Certificatelor de Garantie si ale Instructiunilor de Utilizare ale produsului, predate la data achizitiei. Smart ID Romania garanteaza repararea produselor aflate in perioada de garantie sau, dupa caz, inlocuirea acestora, in conditii de utilizare normale.

In cazul produselor achizitionate care nu respecta conditiile de acordare a garantiei sau care au depasit perioada de garantie, compania noastra asigura service contra cost. Compania dispune de un Centru de Service autorizat conform cerintelor Producatorilor.

Accesorii

Nu are accesorii !


Produse Similare

Nu există produse similare !


Resurse

Declaraţii Clienţi

Nu are comentarii !

Preturile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.

 

Parteneri IDMagNewsletter
Lăsați-ne emailul dvs. pentru a vă ține la curent cu promoțiile noastre

Vezi pe hartă

Din 13 recenzii, 88% au apreciat IDMag Vezi toate recenziile
visa-mastercard-maestro GeoTrust Viziteaza magazinul Idmag.ro pe ShopMania
[http://www.price.ro%20-%20your%20shopping%20expert]www.price.ro - your shopping expert Membru Arilog www.softlead.ro
SMART B2B - Proiect Co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

Programul Operațional Sectorial “Creșterea Competitivității Economice” (POS CCE), AXA 3-332
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe co-finantate de UE va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.