IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies). Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Imprimanta de etichete TSC TX200, Transfer Termic, 8 dots/mm (203 dpi), disp., TSPL-EZ, USB, RS232, Ethernet

30

0*0*0*0*0* out of 7based on 0 ratings.

smartphone0732 673 579 | 037 278 6558Specificaţii tehnice: Imprimanta de etichete TSC TX200, Transfer Termic, 8 dots/mm (203 dpi), disp., TSPL-EZ, USB, RS232, Ethernet


Pachetul include:
- imprimanta TSC TX200;
- cablu USB;
- sursa de alimentare cu cablu de alimentare;
- software imprimare etichete.

Seria de imprimante desktop cu transfer termic TSC TX200 suportă mai multe aplicații de imprimare decat orice alta imprimanta din clasa sa.

Seria TX200 este incununarea unei experiente de 23 de ani de proiectare a celor mai bine vandute imprimante de birou, durabile si de inalta performanta. Imprimantele folosesc o de panglica mare de 300 de metri pe o rola cu diametrul de 1 inch care economiseste timp la schimbarea consumabilelor si bani.
Seria TX200 dispune de un mecanism tip clapeta, usor de utilizat pentru incarcarea consumabilelor mass-media - role de 5 inch.
Imprimantei are un design robust, cu pereti dubli, mai durabil decat alte imprimante cu transfer termic de pe piata. Motorul este puternic, suficient pentru a face fata unei panglici lungi de 300 de metri.

Interfetele standard incluse in varianta prezentata sunt USB 2.0, USB-A Host, 10/100 Mbps Ethernet si conectivitate serial RS232.
Optional se pot atasa interfete de comunicatie Bluetooth, WiFi 802.11a /b/g/n  si Parallel. 


Industrii
Sanatate publica, Logistica si Transporturi, Utilitati si Energie, Government si Administratie publica, Distributie si Retail

Metoda de imprimare
Transfer termic

Tipuri media
Continuous, die-cut, black mark, fan-fold, notch (outside wound)

Latime imprimare
latime media (max.): 112 mm, latime imprimare (max.): 108 mm; diametru rola (max): 127 mm

Viteza imprimare
maxim 203 mm / secunda

Rezolutie imprimare
203 DPI (8 dots/mm)

Memorie
128 MB RAM; 128 MB Flash

Conectivitate
RS232, Ethernet, USB 2.0

Coduri de bare suportate
1D si 2D

Alimentare
Alimentator - Intrare: AC 100-240V, 2,5A, 50-60Hz; Iesire: DC 24V, 3.75A, 90W

Alte caracteristici
SD-Slot extensie pana la 32 GB, senzor capac deschis, emulation: TSPL-EZ


Garanţii
Smart ID Dynamics S.A. ofera garantie pentru toate produsele achizitionate prin intermediul companiei noastre in conformitate cu legislatia in vigoare si cu conditiile de garantie oferite de Producatori.Perioadele de garantie pot varia in functie de grupa de produse din care face parte produsul achizitionat de dvs., prin urmare va rugam sa consultati si sa pastrati documentatia care insoteste fiecare produs in momentul achizitiei.

Conditii de acordare a garantiei:
Expeditia produsului se realizeaza in ambalajul original, incluzand toate anexele si documentele cu care a fost livrat;
Produsul este insotit de (i) o descriere a defectului si a conditiilor in care a aparut, de (ii) certificatul de garantie al produsului, si de (iii) copia facturii si/sau documentului de livrare.

Cum raportati o problema cu echipamentul:
In cazul in care aveti o problema cu produsul achizitionat puteti lua legatura cu Centrul nostru de Suport Clienti. Veti fi directionati catre un ofiter de suport care va va ajuta sa diagnosticati problema sau alternativ puteti trimite produsul in centrul nostru pentru diagnostit

Programul nostru standard de lucru:
Luni/vineri: 9:30 - 18:00
Telefon: +0040 728 008 881
Email: support@idmag.ro ; support@smartid.ro

Informatii Suplimentare:
Produsele comercializate de catre Smart ID Romania au in componenta subansamble electronice si mecanice care necesita respectarea cu strictete a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, exploatare, conectare, intretinere si reparare prevazute in Manualul de Utilizare al fiecarui produs.

Compania noastra ofera garantie pentru produsele achizitionate de dvs in conditiile prevazute de Legea Nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, republicata, OG 21/1992 privind protectia Consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare de la data vanzarii, Legea 476/2006 si normele de aplicare in vigoare la data vanzarii, completate cu prevederile Certificatelor de Garantie si ale Instructiunilor de Utilizare ale produsului, predate la data achizitiei. Smart ID Romania garanteaza repararea produselor aflate in perioada de garantie sau, dupa caz, inlocuirea acestora, in conditii de utilizare normale.

In cazul produselor achizitionate care nu respecta conditiile de acordare a garantiei sau care au depasit perioada de garantie, compania noastra asigura service contra cost. Compania dispune de un Centru de Service autorizat conform cerintelor Producatorilor.

Accesorii

Nu are accesorii !


Produse Similare


ResurseDeclaraţii Clienţi

Nu are comentarii !

Preturile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.

 

Parteneri IDMagNewsletter
Lăsați-ne emailul dvs. pentru a vă ține la curent cu promoțiile noastre

Vezi pe hartă

Din 13 recenzii, 88% au apreciat IDMag Vezi toate recenziile
visa-mastercard-maestro GeoTrust Viziteaza magazinul Idmag.ro pe ShopMania
[http://www.price.ro%20-%20your%20shopping%20expert]www.price.ro - your shopping expert Membru Arilog www.softlead.ro
SMART B2B - Proiect Co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

Programul Operațional Sectorial “Creșterea Competitivității Economice” (POS CCE), AXA 3-332
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe co-finantate de UE va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.