IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies). Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Imprimanta de etichete TSC TE200, Transfer Termic, 8 dots/mm (203 dpi), TSPL-EZ, USB

30

0*0*0*0*0* out of 7based on 0 ratings.

smartphone0732 673 579 | 037 278 6558Specificaţii tehnice: Imprimanta de etichete TSC TE200, Transfer Termic, 8 dots/mm (203 dpi), TSPL-EZ, USB


Seria TE200 de la TSC vine in intampinarea utilizatorilor de pretutindeni cu  imprimante desktop, transfer termic, durabile si competitive care sunt deasemenea versatile si usor de folosit.

Acest model TE200 - 99-065A101-00LF00 - ofera un standard industrial, rezolutie de 203 dpi (8 puncet/mm), procesor rapid de 400 MHz, 16 MB of DRAM and 8 MB of Flash, oferind clientilor o combinatie perfecta intre pret si performanta. 

Design inovativ ale imprimantelor din seria TE200 ofera noi oportunitati de a satisface aplicatiile din magazine.
Mecanismul de imprimare care se afla in mod normal in interiorul imprimantei poate fi achizitionat separat pentru cei care doresc sa integreze capacitate de imprimare de etichete personalizate cu propriile modele.
Cererile pentru acest mecanism de imprimare unic poate sa fie utilizata cu aplicatii de tip chiosc, aplicare de etichete mici, la cerere - imprimare cu doua culori si imprimarea fata-verso.

Seria TE200 ofera un pret initial mic, utilizeaza cele mai eficiente consumabile disponibile si este construita pentru a dura. Aceste imprimante fara probleme ofera o garantie standard de doi ani. Dupa ce o conectati, nu va trebui sa va mai faceti griji pentru etichetele pe care le aveti de imprimat.

Utilizare:
- retail;
- productie;
- sanatate;
- servicii postale;
- pentru uz personal - acasa;
- in firme mici, birouri.

Pachetul include:
- imprimanta TE200;
- sursa alimentare;
- cablu alimentare;
- cablu USB;
- software imprimare etichete.


Industrii
Productie, Sanatate publica, Logistica si Transporturi, Government si Administratie publica, Distributie si Retail

Metoda de imprimare
Transfer termic

Tipuri media
Continuous, die-cut, black mark, fan-fold, notched (outside wound)

Latime imprimare
latime media (max.): 112 mm, latime imprimare (max.): 108 mm; diametru rola (max.): 127mm

Viteza imprimare
maxim 152 mm / secunda

Rezolutie imprimare
203 DPI (8 dots/mm)

Memorie
16 MB SDRAM; 8 MB Flash

Conectivitate
USB 2.0

Coduri de bare suportate
1D si 2D

Alimentare
Alimentator - Intrare: AC 100-240V, 2.5A, 50-60Hz; Iesire: DC 24V, 2.5A, 60W

Alte caracteristici
Senzor prezenta eticheta, senzor capac deschis, senzor terminare ribon


Garanţii
Smart ID Dynamics S.A. ofera garantie pentru toate produsele achizitionate prin intermediul companiei noastre in conformitate cu legislatia in vigoare si cu conditiile de garantie oferite de Producatori.Perioadele de garantie pot varia in functie de grupa de produse din care face parte produsul achizitionat de dvs., prin urmare va rugam sa consultati si sa pastrati documentatia care insoteste fiecare produs in momentul achizitiei.

Conditii de acordare a garantiei:
Expeditia produsului se realizeaza in ambalajul original, incluzand toate anexele si documentele cu care a fost livrat;
Produsul este insotit de (i) o descriere a defectului si a conditiilor in care a aparut, de (ii) certificatul de garantie al produsului, si de (iii) copia facturii si/sau documentului de livrare.

Cum raportati o problema cu echipamentul:
In cazul in care aveti o problema cu produsul achizitionat puteti lua legatura cu Centrul nostru de Suport Clienti. Veti fi directionati catre un ofiter de suport care va va ajuta sa diagnosticati problema sau alternativ puteti trimite produsul in centrul nostru pentru diagnostit

Programul nostru standard de lucru:
Luni/vineri: 9:30 - 18:00
Telefon: +0040 728 008 881
Email: support@idmag.ro ; support@smartid.ro

Informatii Suplimentare:
Produsele comercializate de catre Smart ID Romania au in componenta subansamble electronice si mecanice care necesita respectarea cu strictete a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, exploatare, conectare, intretinere si reparare prevazute in Manualul de Utilizare al fiecarui produs.

Compania noastra ofera garantie pentru produsele achizitionate de dvs in conditiile prevazute de Legea Nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, republicata, OG 21/1992 privind protectia Consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare de la data vanzarii, Legea 476/2006 si normele de aplicare in vigoare la data vanzarii, completate cu prevederile Certificatelor de Garantie si ale Instructiunilor de Utilizare ale produsului, predate la data achizitiei. Smart ID Romania garanteaza repararea produselor aflate in perioada de garantie sau, dupa caz, inlocuirea acestora, in conditii de utilizare normale.

In cazul produselor achizitionate care nu respecta conditiile de acordare a garantiei sau care au depasit perioada de garantie, compania noastra asigura service contra cost. Compania dispune de un Centru de Service autorizat conform cerintelor Producatorilor.

Accesorii

Nu are accesorii !


Produse Similare


ResurseDeclaraţii Clienţi

Nu are comentarii !

Preturile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.

 

Parteneri IDMagNewsletter
Lăsați-ne emailul dvs. pentru a vă ține la curent cu promoțiile noastre

Vezi pe hartă

Din 13 recenzii, 88% au apreciat IDMag Vezi toate recenziile
visa-mastercard-maestro GeoTrust Viziteaza magazinul Idmag.ro pe ShopMania
[http://www.price.ro%20-%20your%20shopping%20expert]www.price.ro - your shopping expert Membru Arilog www.softlead.ro
SMART B2B - Proiect Co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

Programul Operațional Sectorial “Creșterea Competitivității Economice” (POS CCE), AXA 3-332
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe co-finantate de UE va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.