IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies). Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Imprimanta etichete Zebra ZD410 Direct Termica, 203DPI, USB, USB HOST, BLUETOOTH, ETHERNET

8

0*0*0*0*0* out of 7based on 0 ratings.

smartphone0732 673 579 | 037 278 6558Specificaţii tehnice: Imprimanta etichete Zebra ZD410 Direct Termica, 203DPI, USB, USB HOST, BLUETOOTH, ETHERNET


Daca doriti viteza de imprimare, iar daca spatiul nu va permite sa aveti o imprimanta mare, aveti nevoie de imprimanta de etichete ZEBRA ZD410. Aceasta ultra-compacta, care se potriveste oriunde, este proiectata pentru spatii mici de lucru. Imprimanta ZD410 se remarca prin flexibilitate si prin imprimarea de inalta calitate a etichetelor de orice fel, chitantelor si etichetelor bratara - intalnite des in spitale, dar si in retail la etichetarea ceasurilor, bijuteriilor.
Aceasta imprimanta prin viteza de tiparire mentine o productivitate ridicata. 
Zebra ZD410 este usor de folosit, utilizatorii pot detecta si inlatura usor defectiunile, imprimanta fiind mereu in functiune.  

Imprimante se foloseste cu succes intr-o multitudine de industrii:

- Retail: chitante returnare produse, etichete de raft, etichete pentru afisarea preturilor, etichete cu instructiuni, cupoane, etichete bratara pentru etichetare ceasuri, biguterii.

- Sanatate: retete, documente inregistrare pacienti, etichete pentru laborator, bratari identificare pacienti

- Transport si logistica: etichete pentru tranzit produse prin depozite, etichete pentru active

- Productie: etichete in procesul de productie, etichetare produse

- Securitate: ID vizitatori, evidenta tranzitarilor

- Calatorii: etichete bagaje, tichete calatorie


Industrii
Productie, Logistica si Transporturi, Utilitati si Energie, Government si Administratie publica, Distributie si Retail

Metoda de imprimare
Direct termica

Tipuri media
etichete pe rola sau pliate in evantai, taiate sau continue, etichete cu sau fara linie neagra, hartie continua pentru facturi, bratari hartie

Latime imprimare
lungime max eticheta 991 mm; latime max eticheta 60 mm (latime max zona imprimare 56 mm)

Viteza imprimare
152 mm secunda (8 puncte/mm)

Rezolutie imprimare
203 DPI (8 puncte/mm)

Memorie
512 MB Flash; 256 MB SDRAM

Conectivitate
Bluetooth, Ethernet, USB 2.0, USB Host

Coduri de bare suportate
1D, 2D

Alimentare
100-240Vac cu atodetectie tensiune, 50-60 Hz

Alte caracteristici
Greutate: 1Kg; Dimensiuni: 220mm L x 115mm W x 151mm H


Garanţii
Smart ID Dynamics S.A. ofera garantie pentru toate produsele achizitionate prin intermediul companiei noastre in conformitate cu legislatia in vigoare si cu conditiile de garantie oferite de Producatori.Perioadele de garantie pot varia in functie de grupa de produse din care face parte produsul achizitionat de dvs., prin urmare va rugam sa consultati si sa pastrati documentatia care insoteste fiecare produs in momentul achizitiei.

Conditii de acordare a garantiei:
Expeditia produsului se realizeaza in ambalajul original, incluzand toate anexele si documentele cu care a fost livrat;
Produsul este insotit de (i) o descriere a defectului si a conditiilor in care a aparut, de (ii) certificatul de garantie al produsului, si de (iii) copia facturii si/sau documentului de livrare.

Cum raportati o problema cu echipamentul:
In cazul in care aveti o problema cu produsul achizitionat puteti lua legatura cu Centrul nostru de Suport Clienti. Veti fi directionati catre un ofiter de suport care va va ajuta sa diagnosticati problema sau alternativ puteti trimite produsul in centrul nostru pentru diagnostit

Programul nostru standard de lucru:
Luni/vineri: 9:30 - 18:00
Telefon: +0040 728 008 881
Email: support@idmag.ro ; support@smartid.ro

Informatii Suplimentare:
Produsele comercializate de catre Smart ID Romania au in componenta subansamble electronice si mecanice care necesita respectarea cu strictete a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, exploatare, conectare, intretinere si reparare prevazute in Manualul de Utilizare al fiecarui produs.

Compania noastra ofera garantie pentru produsele achizitionate de dvs in conditiile prevazute de Legea Nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, republicata, OG 21/1992 privind protectia Consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare de la data vanzarii, Legea 476/2006 si normele de aplicare in vigoare la data vanzarii, completate cu prevederile Certificatelor de Garantie si ale Instructiunilor de Utilizare ale produsului, predate la data achizitiei. Smart ID Romania garanteaza repararea produselor aflate in perioada de garantie sau, dupa caz, inlocuirea acestora, in conditii de utilizare normale.

In cazul produselor achizitionate care nu respecta conditiile de acordare a garantiei sau care au depasit perioada de garantie, compania noastra asigura service contra cost. Compania dispune de un Centru de Service autorizat conform cerintelor Producatorilor.

Accesorii


Produse Similare


Resurse

Declaraţii Clienţi

Nu are comentarii !

Preturile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.

 

Parteneri IDMagNewsletter
Lăsați-ne emailul dvs. pentru a vă ține la curent cu promoțiile noastre

Vezi pe hartă

Din 13 recenzii, 88% au apreciat IDMag Vezi toate recenziile
visa-mastercard-maestro GeoTrust Viziteaza magazinul Idmag.ro pe ShopMania
[http://www.price.ro%20-%20your%20shopping%20expert]www.price.ro - your shopping expert Membru Arilog www.softlead.ro
SMART B2B - Proiect Co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

Programul Operațional Sectorial “Creșterea Competitivității Economice” (POS CCE), AXA 3-332
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe co-finantate de UE va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.