IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies). Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Imprimanta etichete Zebra TLP2824 Plus, 8 dots/mm (203 dpi), EPL, ZPL, USB, print server (ethernet)

0*0*0*0*0* out of 7based on 0 ratings.

smartphone0732 673 579 | 037 278 6558Specificaţii tehnice: Imprimanta etichete Zebra TLP2824 Plus, 8 dots/mm (203 dpi), EPL, ZPL, USB, print server (ethernet)


Pachetul include:
- imprimanta etichete Zebra TLP2824 Plus cu transfer termic
- sursa de alimentare
- cablu alimentare

Cablu interfata (USB) cu echipamentul gazda se achizitioneaza separat.


Versiunea de transfer termic a seriei 2824 Plus ofera de asemenea o gama de performanta si functii care sunt de obicei furnizate numai de imprimantele mari. Aceste imprimante elegante, compacte de la Zebra imprima etichete rapid, profesional intr-un birou mic, laborator sau oriunde este nevoie de imprimarea unui numar mic de etichete de coduri de bare, chitante si etichete. Datorita programului Open ACCESS Design si diverselor programe de configurare, imprimanta este usor de configurat, consumabilele sunt usor de inlocuit si configurarile sunt efectuate in cel mai scurt timp. Prin manipularea usoara si pretul favorabil, TLP 2824 este imprimanta perfecta pentru diverse domenii de aplicare.

Domenii de utilizare:
- sanatate publica - chitante, etichete raft si pentru produse, bratari pacient
- retail si distributie - etichete raft, etichetare produse, chitante,
- logistica si transporturi - etichete paletizare, etichete raft, chitante

Folosind un proces combinat termic/transfer termic, TLP2824 Plus produce cele mai mici chitante (latime 25-60 mm) cu o viteza de pana la 102 mm/sec. Rezolutia de 8 puncte/mm (203 dpi) si memoria extinsa (4MB Flash si 8MB SDRAM - optional pana la 68MB) garanteaza imprimari de calitate in milisecunde, chiar si cu aplicatii elaborate. Aceasta imprimanta vine standard cu limbajul de programare EPL si ZPL, precum si cu toate driverele OPOS si este usor de integrat in aproape toate sistemele existente.


Industrii
Sanatate publica, Logistica si Transporturi, Distributie si Retail

Metoda de imprimare
Transfer termic

Tipuri media
Roll-fed sau fan-fed, stantate sau continuue, etichete cu sau fara linie neagra, bratari mana. tag-uri; latime maxima media: 60 mm

Latime imprimare
56 mm

Viteza imprimare
102 mm / secunda

Rezolutie imprimare
8 dots / mm (203 dpi)

Memorie
4MB flash; 8MB SDRAM

Conectivitate
USB, RS232, Ethernet

Coduri de bare suportate
Linear bar codes: Codabar, Code 11 (ZPL), Code 39, Code 93, Code 128, EAN-8, EAN-13, EAN-14 (ZPL), GS1 DataBar (RSS), Industrial 2-of-5 (ZPL) Two-dimensional: Codablock (ZPL), Code 49 (ZPL), Data Matrix, MaxiCode, MicroPDF417, PDF417, QR Code

Alimentare
100–240VAC, 50–60Hz

Alte caracteristici
Procesor 32 bit; Print server (internal 10/100); Temperatura de operare: de la 4.4 °C la 41 °C; Temperatura de depozitare: de la -40 °C la 60 °C; Umiditate de operare : 5% la 95%, fara condensare Umiditate de depozitare : 5% la 95%, fara condensa


Garanţii
Smart ID Dynamics S.A. ofera garantie pentru toate produsele achizitionate prin intermediul companiei noastre in conformitate cu legislatia in vigoare si cu conditiile de garantie oferite de Producatori.Perioadele de garantie pot varia in functie de grupa de produse din care face parte produsul achizitionat de dvs., prin urmare va rugam sa consultati si sa pastrati documentatia care insoteste fiecare produs in momentul achizitiei.

Conditii de acordare a garantiei:
Expeditia produsului se realizeaza in ambalajul original, incluzand toate anexele si documentele cu care a fost livrat;
Produsul este insotit de (i) o descriere a defectului si a conditiilor in care a aparut, de (ii) certificatul de garantie al produsului, si de (iii) copia facturii si/sau documentului de livrare.

Cum raportati o problema cu echipamentul:
In cazul in care aveti o problema cu produsul achizitionat puteti lua legatura cu Centrul nostru de Suport Clienti. Veti fi directionati catre un ofiter de suport care va va ajuta sa diagnosticati problema sau alternativ puteti trimite produsul in centrul nostru pentru diagnostit

Programul nostru standard de lucru:
Luni/vineri: 9:30 - 18:00
Telefon: +0040 728 008 881
Email: support@idmag.ro ; support@smartid.ro

Informatii Suplimentare:
Produsele comercializate de catre Smart ID Romania au in componenta subansamble electronice si mecanice care necesita respectarea cu strictete a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, exploatare, conectare, intretinere si reparare prevazute in Manualul de Utilizare al fiecarui produs.

Compania noastra ofera garantie pentru produsele achizitionate de dvs in conditiile prevazute de Legea Nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, republicata, OG 21/1992 privind protectia Consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare de la data vanzarii, Legea 476/2006 si normele de aplicare in vigoare la data vanzarii, completate cu prevederile Certificatelor de Garantie si ale Instructiunilor de Utilizare ale produsului, predate la data achizitiei. Smart ID Romania garanteaza repararea produselor aflate in perioada de garantie sau, dupa caz, inlocuirea acestora, in conditii de utilizare normale.

In cazul produselor achizitionate care nu respecta conditiile de acordare a garantiei sau care au depasit perioada de garantie, compania noastra asigura service contra cost. Compania dispune de un Centru de Service autorizat conform cerintelor Producatorilor.

Accesorii


Produse Similare


Resurse

Declaraţii Clienţi

Nu are comentarii !

Preturile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.

 

Parteneri IDMagNewsletter
Lăsați-ne emailul dvs. pentru a vă ține la curent cu promoțiile noastre

Vezi pe hartă

Din 13 recenzii, 88% au apreciat IDMag Vezi toate recenziile
visa-mastercard-maestro GeoTrust Viziteaza magazinul Idmag.ro pe ShopMania
[http://www.price.ro%20-%20your%20shopping%20expert]www.price.ro - your shopping expert Membru Arilog www.softlead.ro
SMART B2B - Proiect Co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

Programul Operațional Sectorial “Creșterea Competitivității Economice” (POS CCE), AXA 3-332
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe co-finantate de UE va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.