IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies). Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Imprimanta etichete Zebra ZQ320 (seria ZQ300) Indoor, 8 dots/mm (203 dpi), ZPL, CPCL, USB, BT, Wi-Fi, NFC

0*0*0*0*0* out of 7based on 0 ratings.

smartphone0732 673 579 | 037 278 6558Specificaţii tehnice: Imprimanta etichete Zebra ZQ320 (seria ZQ300) Indoor, 8 dots/mm (203 dpi), ZPL, CPCL, USB, BT, Wi-Fi, NFC


Pachetul include:
- imprimanta Zebra ZQ320;
- cablu USB;
- clema pentru curea;
- acumulator;
- manual de utilizare.

O imprimanta cu capabilitati duble: chitante si etichete
Aceasta imprimanta, Zebra ZQ320, o puteti folosi pentru a imprima bonuri si chitante la tranzactiile efectuate la casa, dar poate imprima de asemenea etichete pentru rafturi.

Cea mai buna conexiune wireless pentru o imprimare mai rapida
Cu aceasta imprimanta aveti viteze superioare de imprimare si eficienta energetica cu cea mai recenta conectivitate Bluetooth, Bluetooth 4.0 cu consum redus de energie. Iar cu suport pentru WLAN 802.11ac si cele mai recente protocoale de securitate Wi-Fi, obtineti conexiuni rapide si sigure daca conectati imprimanta Zebra ZQ320 la un dispozitiv mobil gazda sau la o retea Wi-Fi.

Simplitate la conectare 
Tehnologia NFC integrata permite utilizatorilor sa imperecheze imprimanta ZQ320 cu orice dispozitiv mobil Zebra NFC cu o viteză rapida de acces - fara a mai citi coduri de bare sau configurarea manuala a dispozitivelor pentru descoperirea sau asocierea acestora, care poate fi accidentala cu un alt dispozitiv din apropiere. Chiar si lucratorii noi pot fi pregătiti in cateva secunde, fara a trebui sa solicite sprijin.

Capacitati extraordinare de gestionare a acumulatorilor 
Lucratorii depind de imprimantele lor mobile aproape in fiecare minut al zilei. Iar cu ZQ320, puteti fi siguri ca fiecare lucrator are la imprimanta suficienta energie pentru tot schimbul. Acumulatorul PowerPrecision + 2280 mAh combinat cu tehnologia patentata Power Smart Print minimizeaza cerintele de alimentare, oferind unul dintre cele mai lungi cicluri din această clasa de imprimante. 
Aceasta tehnologie patentata Zebra, Power Smart Print, reduce consumul de energie al bateriei prin calcularea si livrarea cantitătii exacte de energie necesara pentru a oferi imprimarea de cea mai buna calitate. In cazul in care dispozitivele competitive ofera un nivel constant de putere, viteza de imprimare la ZQ320 este reglata dinamic in timp real, pe baza multor factori - de la cuplul motorului, temperatura bateriei si a capului de imprimare la densitatea de imprimare, varsta bateriei, tensiunea disponibila si multe altele. Ca rezultat, consumul de energie este redus cu o medie de 20-30% pe ciclul bateriei.Industrii
Distributie si Retail

Metoda de imprimare
Direct termica

Tipuri media
etichete direct termice sau hartie pentru chitante. Latimea maxima media: 80 mm; Diametrul maxim rola: 40 mm

Latime imprimare
maxim 72 mm

Viteza imprimare
pana la 100 mm/s

Rezolutie imprimare
203 dpi (8 puncte pe mm)

Memorie
128MB RAM, 256MB Flash (48 MB disponibili utilizatorului)

Conectivitate
WiFi, Bluetooth, USB 2.0, NFC

Coduri de bare suportate
1D si 2D

Alimentare
Acumulator Li-Ion 2280 mAh, 7.2V cu PowerPrecision+

Robustete
Temperatura operare : -15 ° C la 50 º C; Temperatura depozitare : -20 º C la 60 º C; Grad protectie: IP54 (rezistent la apa si praf); Rezistent la cazaturi repetate de la 1,5m; Vibratii: MIL STD 810

Alte caracteristici
Senzori: capac deschis, terminare hartie, crestatura eticheta, marcaj negru eticheta; Dimensiuni: 130 mm L x 117.7 mm W x 49.5 mm H; Greutate cu acummulator: 0.43 kg


Garanţii
Smart ID Dynamics S.A. ofera garantie pentru toate produsele achizitionate prin intermediul companiei noastre in conformitate cu legislatia in vigoare si cu conditiile de garantie oferite de Producatori.Perioadele de garantie pot varia in functie de grupa de produse din care face parte produsul achizitionat de dvs., prin urmare va rugam sa consultati si sa pastrati documentatia care insoteste fiecare produs in momentul achizitiei.

Conditii de acordare a garantiei:
Expeditia produsului se realizeaza in ambalajul original, incluzand toate anexele si documentele cu care a fost livrat;
Produsul este insotit de (i) o descriere a defectului si a conditiilor in care a aparut, de (ii) certificatul de garantie al produsului, si de (iii) copia facturii si/sau documentului de livrare.

Cum raportati o problema cu echipamentul:
In cazul in care aveti o problema cu produsul achizitionat puteti lua legatura cu Centrul nostru de Suport Clienti. Veti fi directionati catre un ofiter de suport care va va ajuta sa diagnosticati problema sau alternativ puteti trimite produsul in centrul nostru pentru diagnostit

Programul nostru standard de lucru:
Luni/vineri: 9:30 - 18:00
Telefon: +0040 728 008 881
Email: support@idmag.ro ; support@smartid.ro

Informatii Suplimentare:
Produsele comercializate de catre Smart ID Romania au in componenta subansamble electronice si mecanice care necesita respectarea cu strictete a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, exploatare, conectare, intretinere si reparare prevazute in Manualul de Utilizare al fiecarui produs.

Compania noastra ofera garantie pentru produsele achizitionate de dvs in conditiile prevazute de Legea Nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, republicata, OG 21/1992 privind protectia Consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare de la data vanzarii, Legea 476/2006 si normele de aplicare in vigoare la data vanzarii, completate cu prevederile Certificatelor de Garantie si ale Instructiunilor de Utilizare ale produsului, predate la data achizitiei. Smart ID Romania garanteaza repararea produselor aflate in perioada de garantie sau, dupa caz, inlocuirea acestora, in conditii de utilizare normale.

In cazul produselor achizitionate care nu respecta conditiile de acordare a garantiei sau care au depasit perioada de garantie, compania noastra asigura service contra cost. Compania dispune de un Centru de Service autorizat conform cerintelor Producatorilor.

Accesorii


Produse Similare


Resurse

Declaraţii Clienţi

Nu are comentarii !

Preturile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.

 

Parteneri IDMagNewsletter
Lăsați-ne emailul dvs. pentru a vă ține la curent cu promoțiile noastre

Vezi pe hartă

Din 13 recenzii, 88% au apreciat IDMag Vezi toate recenziile
visa-mastercard-maestro GeoTrust Viziteaza magazinul Idmag.ro pe ShopMania
[http://www.price.ro%20-%20your%20shopping%20expert]www.price.ro - your shopping expert Membru Arilog www.softlead.ro
SMART B2B - Proiect Co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

Programul Operațional Sectorial “Creșterea Competitivității Economice” (POS CCE), AXA 3-332
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe co-finantate de UE va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.