IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies). Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Zebra ZQ520 (ZQ500 series), 8 dots/mm (203 dpi), linerless, display, ZPL, CPCL, USB, BT, Wi-Fi

0*0*0*0*0* out of 7based on 0 ratings.

smartphone0732 673 579 | 037 278 6558Specificaţii tehnice: Zebra ZQ520 (ZQ500 series), 8 dots/mm (203 dpi), linerless, display, ZPL, CPCL, USB, BT, Wi-Fi


Imprimanta Zebra ZQ520 face parte din seria de imprimante Zebra ZQ500 , fiind una dintre cele mai eficiente solutii de imprimare pentru fortele mobile in teren. Este o imprimanta mobila ideala pentru imprimarea chitantelor si facturilor in afara biroului.


Imprimanta Zebra ZQ520 este recomandata in:
- Logistica si Transporturi;
- Government si Administratie publica;
- Distributie si Retail;

Imprimanta Zebra ZQ520 poate fi folosita pentru aplicatii ca:
-livrare directa in magazine;
-colectare cash in teren;
-dovada livrarii;
-servicii postale si de curierat;
-chitante pentru parcare, rezistente la intemperii pentru a fi lasate in parbriz.

De ce sa achizitionezi aceasta imprimanta:

Mica, usoara si performanta
Usor de tinut si utilizat fara a urma cursuri pentru utilizare. Se foloseste foarte bine agatata la curea. Cantareste doar 0,784 Kg. Vine echipata cu un procesor ARM de 400 MHz pe 32 bit si memorie suficienta 512 MB Flash, 256 MB RAM pentru imprimare chitante si facturi pe teren.

Rezistenta pentru folosire in teren
Ergonomica, avand un design robust, rezista la multiple cazaturi de la 0,2 m cu rostogoliri multiple. Este proiectata dupa standardul militar MIL-STD 810G pentru soc, vibratii si temperatura de expunere. Imprimanta ofera si protectie pentru rola de hartie, pentru a nu fi expulzata sau distrusa in timpul caderii.

Conectivitate
Receptionarea datelor de la terminalele mobile folosite in teren se face prin Bluetooth V 4.0 si prin Wireless 802.11a/b/g/n. Se poate conecta cu usurinta pe orice dispozitiv mobil care foloseste Apple iOS, Android, Windows Mobile sau BlackBerry. Configurarea este usoara fara a necesita cunostinte majore si pregatire.


Metoda de imprimare
Direct termica

Tipuri media
Receipt, Gap/Black mark Label, Tag

Latime imprimare
4.09 " / 104 mm

Viteza imprimare
5 " / 127 mm pe secunda

Rezolutie imprimare
203 dpi (8 dots pe mm)

Memorie
256 MB RAM; 512 MB Flash

Conectivitate
USB, WiFi, Bluetooth

Coduri de bare suportate
Code 11, Code 39, Code 93, Code 128, ISBT-128, UPC-A, UPC-E, EAN-8, EAN-13, UPC-A and UPC-E with EAN 2 or 5 digit extensions, Planet Code, Plessey, POSTNET; PDF417, MicroPDF-417, Code 49, TLC39, Maxicode, Codablock, Data Matrix, QR code, Aztec

Alimentare
2600 mAh Li-Ion

Robustete
Temperatura de operare: -4 ° - 131 ° F (-20 ° - 55 ° C) Temperatura de depozitare: -22 ° - 150 ° F (-30 ° - 66 ° C) Umiditatea de operare: 10% - 90% fara condensare Umiditatea de depozitare: 10% - 90% fara condensare, IP:54

Alte caracteristici
Făcute pentru iPod® / iPhone® / iPad® "(IFM) certificat


Garanţii
Smart ID Dynamics S.A. ofera garantie pentru toate produsele achizitionate prin intermediul companiei noastre in conformitate cu legislatia in vigoare si cu conditiile de garantie oferite de Producatori.Perioadele de garantie pot varia in functie de grupa de produse din care face parte produsul achizitionat de dvs., prin urmare va rugam sa consultati si sa pastrati documentatia care insoteste fiecare produs in momentul achizitiei.

Conditii de acordare a garantiei:
Expeditia produsului se realizeaza in ambalajul original, incluzand toate anexele si documentele cu care a fost livrat;
Produsul este insotit de (i) o descriere a defectului si a conditiilor in care a aparut, de (ii) certificatul de garantie al produsului, si de (iii) copia facturii si/sau documentului de livrare.

Cum raportati o problema cu echipamentul:
In cazul in care aveti o problema cu produsul achizitionat puteti lua legatura cu Centrul nostru de Suport Clienti. Veti fi directionati catre un ofiter de suport care va va ajuta sa diagnosticati problema sau alternativ puteti trimite produsul in centrul nostru pentru diagnostit

Programul nostru standard de lucru:
Luni/vineri: 9:30 - 18:00
Telefon: +0040 728 008 881
Email: support@idmag.ro ; support@smartid.ro

Informatii Suplimentare:
Produsele comercializate de catre Smart ID Romania au in componenta subansamble electronice si mecanice care necesita respectarea cu strictete a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, exploatare, conectare, intretinere si reparare prevazute in Manualul de Utilizare al fiecarui produs.

Compania noastra ofera garantie pentru produsele achizitionate de dvs in conditiile prevazute de Legea Nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, republicata, OG 21/1992 privind protectia Consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare de la data vanzarii, Legea 476/2006 si normele de aplicare in vigoare la data vanzarii, completate cu prevederile Certificatelor de Garantie si ale Instructiunilor de Utilizare ale produsului, predate la data achizitiei. Smart ID Romania garanteaza repararea produselor aflate in perioada de garantie sau, dupa caz, inlocuirea acestora, in conditii de utilizare normale.

In cazul produselor achizitionate care nu respecta conditiile de acordare a garantiei sau care au depasit perioada de garantie, compania noastra asigura service contra cost. Compania dispune de un Centru de Service autorizat conform cerintelor Producatorilor.

Accesorii


Produse Similare


Resurse

Declaraţii Clienţi

Nu are comentarii !

Preturile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.

 

Parteneri IDMagNewsletter
Lăsați-ne emailul dvs. pentru a vă ține la curent cu promoțiile noastre

Vezi pe hartă

Din 13 recenzii, 88% au apreciat IDMag Vezi toate recenziile
visa-mastercard-maestro GeoTrust Viziteaza magazinul Idmag.ro pe ShopMania
[http://www.price.ro%20-%20your%20shopping%20expert]www.price.ro - your shopping expert Membru Arilog www.softlead.ro
SMART B2B - Proiect Co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

Programul Operațional Sectorial “Creșterea Competitivității Economice” (POS CCE), AXA 3-332
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe co-finantate de UE va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.