IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies). Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Zebra QLN320 DT BT LIN PLAT 0.75 MEDIA CORE

0*0*0*0*0* out of 7based on 0 ratings.

smartphone0732 673 579 | 037 278 6558Specificaţii tehnice: Zebra QLN320 DT BT LIN PLAT 0.75 MEDIA CORE

Seria QL de imprimante termice directe a fost proiectat cu cea mai avansata tehnologie in cauciucat peste-laminat pentru a mentine constructia robusta si greutatea minima. Nu exista imprimante mai durabile decat seria QL de la Zebra. Zebra QL 220 Plus are viteza de printare de 76 mm/sec, rezolutia 203 dpi, latimea maxima de printare 48 mm, conectivitate USB 2.0.
Oferind o contructie robusta, optiuni usor de utilizat si conectivitate QuickLink flexibil, imbunatatita QL 220 Plus este special conceputa pentru aplicatii complexe de imprimare mobila. Este construita pentru a se ocupa de cresterea nivelului de securitate fara fir si pentru a procesa etichete complexe de pana la patru ori mai repede, facandu-l ideal pentru transferul securizat de date sensibile, precum listele de preturi, informatii despre clienti si inregistrari medicale.
Rezistent la cazaturi pana la 5 metri. Suporta grafice complexe, fonturi si aplicati personalizate. Transfer de fisiere rapid prin USB. QNL 320 foloseste CPCL si limbaje de programare BLT. 

Imbunatatirile multiple livreaza operatiuni semnificative aceastea fiind avantaje fata de generatia anterioara QL si QL Plus ™ Seria imprimante mobile.Imprimanta QLN are o imprimare de calitate superioara chiar si cand energia este redusa prin noul Smart Power Technology Print ™. Noile caracteristici In imprimanta QLN o face mai usora si mai rapida de a se integra in retele existente ale imprimantei, oriunde in lume, cu nici o modificare a software-ului sau retelei de infrastructura necesara. Ele ajuta la economisirea de timp si costuri IT.

Caracteristici Standard :

Procesor pe 32 de biti
Infuzat-cauciuc plastic de design pentru conditii dure
Monitorizare a bateriei printr-un indicator luminos sau echipament pe LCD
Baterie Lithium ion
OpenAccess proiectare si centru de blocare

Specificatii Imprimanta :

Metoda de imprimare : Direct Termica
Memorie : 16MB RAM / 8MB Flash
Latime de imprimare : 2.9 ” / 73.7 mm
Rezolutie : 203 dpi / 8 puncte pe mm
Viteza de imprimare : 4 "/ 101,6 mm pe secunda


Caracteristici Mass-media :

Latime : 1.25 "/ 31,75 mm la 3.12 " / 79.2 mm
Dimensiunea max rola (OD) : 2.6 ” / 66.7 mm

Core Size : 3/4 "/ 19,1 mm sau 1-3/8 " / 34.9 mm
Grosime tag : 2,5 mil la 6,0 mil
Grosime eticheta : 2,5 mil la 6,5 mil
Tipuri media : rola, taiate, linerless, receipt

Caracteristici de Functionare :

Temperatura de operare : 5 ° F/-15 ° C la 122 ° F/50 ° C
Temperatura de depozitare : -13 ° F/-25 ° C la 158 ° F/70 ° C
Umiditate de operare : 10% pana la 80% fara condensare
Umiditate de depozitare : 10% pana la 90% fara condensare

Grad protectie : IP14 (rezistent la apa)
Alimentare : 7.4 V Lithium ion battery

Caracteristici Fizice :

Latime : 4,6 "/ 116,8 mm
Inaltime : 8,0 " / 203,2 mm
Adancime : 3,1" / 78,7 mm
Greutate (cu acumulator) : 1.65 lbs. / 0.748 kg


Conectivitate :

Wireless (i.e. VPN or WPA/WPA2)
RS232C
Bluetooth 
Wireless LAN (802.11b/g)
USB 2.0

Coduri de bare suportate :

Linear Bar Codes - Code 39, Code 93, Code 128; Codabar; Interleaved 2-of-5; FIM Postnet; UPC-A, UPC-E, 2 & 5 digit add-on; EAN-8, 13, 2 & 5 digit add-on; MSI/Plessey; UCC/EAN 128
2-Dimensional - Aztec, Data Matrix, GS1 DataBar™ (RSS) family (12 bar codes), MaxiCode, PDF417, QR Code

Limbaje de programare : CPCL-Native, ZPL II-x.8, EPL2 ,XML


Metoda de imprimare
Direct termica

Tipuri media
Die-cut, roll-fed, receipt, linerless, black bar, black mark

Latime imprimare
Latime maxima a etichetei si liner-ului: 79 mm; Latime minima a etichetei si liner-ului: 25 mm; Diametrul maxim al rolei: 66 mm

Viteza imprimare
pana la 100 mm pe secunda

Rezolutie imprimare
203 dpi/8 puncte/mm

Memorie
128 MB RAM; 256 MB Flash (standard)

Conectivitate
WiFi, Bluetooth, RS-232C, Conector Mini-B

Coduri de bare suportate
1D: Code 39,Code 93,UCC/EAN128,Code 128,Codabar (NW-7), Interleaved 2-of-5,UPC-A,UPC-E,EAN-8,EAN-13; 2D: PDF417, MicroPDF417, MaxiCode,QR Code,GS1 DataBar (RSS) family, Aztec,MSI/ Plessey,FIM Postnet,Data Matrix,TLC39

Alimentare
Acumulator Li-Ion 7.4 V, 2.45 Ah; 12 VDC ± 10% incarcare la maxim 2A

Alte caracteristici
Procesor ARM 400 MHz, 32 biti; Suport Ethernet 10/100 (prin dock-ul de incarcare); Senzor de prezenta a etichetei; Rezistenta la caderi multiple de la 1.52 m, pe beton;


Garanţii
Smart ID Dynamics S.A. ofera garantie pentru toate produsele achizitionate prin intermediul companiei noastre in conformitate cu legislatia in vigoare si cu conditiile de garantie oferite de Producatori.Perioadele de garantie pot varia in functie de grupa de produse din care face parte produsul achizitionat de dvs., prin urmare va rugam sa consultati si sa pastrati documentatia care insoteste fiecare produs in momentul achizitiei.

Conditii de acordare a garantiei:
Expeditia produsului se realizeaza in ambalajul original, incluzand toate anexele si documentele cu care a fost livrat;
Produsul este insotit de (i) o descriere a defectului si a conditiilor in care a aparut, de (ii) certificatul de garantie al produsului, si de (iii) copia facturii si/sau documentului de livrare.

Cum raportati o problema cu echipamentul:
In cazul in care aveti o problema cu produsul achizitionat puteti lua legatura cu Centrul nostru de Suport Clienti. Veti fi directionati catre un ofiter de suport care va va ajuta sa diagnosticati problema sau alternativ puteti trimite produsul in centrul nostru pentru diagnostit

Programul nostru standard de lucru:
Luni/vineri: 9:30 - 18:00
Telefon: +0040 728 008 881
Email: support@idmag.ro ; support@smartid.ro

Informatii Suplimentare:
Produsele comercializate de catre Smart ID Romania au in componenta subansamble electronice si mecanice care necesita respectarea cu strictete a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, exploatare, conectare, intretinere si reparare prevazute in Manualul de Utilizare al fiecarui produs.

Compania noastra ofera garantie pentru produsele achizitionate de dvs in conditiile prevazute de Legea Nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, republicata, OG 21/1992 privind protectia Consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare de la data vanzarii, Legea 476/2006 si normele de aplicare in vigoare la data vanzarii, completate cu prevederile Certificatelor de Garantie si ale Instructiunilor de Utilizare ale produsului, predate la data achizitiei. Smart ID Romania garanteaza repararea produselor aflate in perioada de garantie sau, dupa caz, inlocuirea acestora, in conditii de utilizare normale.

In cazul produselor achizitionate care nu respecta conditiile de acordare a garantiei sau care au depasit perioada de garantie, compania noastra asigura service contra cost. Compania dispune de un Centru de Service autorizat conform cerintelor Producatorilor.

Accesorii

Nu are accesorii !


Produse Similare

Nu există produse similare !


Resurse

Declaraţii Clienţi

Nu are comentarii !

Preturile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.

 

Parteneri IDMagNewsletter
Lăsați-ne emailul dvs. pentru a vă ține la curent cu promoțiile noastre

Vezi pe hartă

Din 13 recenzii, 88% au apreciat IDMag Vezi toate recenziile
visa-mastercard-maestro GeoTrust Viziteaza magazinul Idmag.ro pe ShopMania
[http://www.price.ro%20-%20your%20shopping%20expert]www.price.ro - your shopping expert Membru Arilog www.softlead.ro
SMART B2B - Proiect Co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

Programul Operațional Sectorial “Creșterea Competitivității Economice” (POS CCE), AXA 3-332
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe co-finantate de UE va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.